Categorii
Arhiva Personal

Ciucaș deschide berărie în Brașov, pe Politehnicii 1

beraria-ciucas-brasov-19-aprilie-2013Ieri scria Eftimie că Ciucaș deschide berărie în Brașov așa că am venit și eu azi cu vestea. Pentru fanii berii este bine de știut că berăria va fi pe Politehnicii, nr. 1, cum vii pe Republicii de la Modarom și faci prima la stânga.

Am ceva istorii cu locurile respective și sper să le pot zice într-o zi într-un mod umoristic. Acum e bun că poți să te vezi cu prietenii într-un loc dedicat, un loc unde berea e la ea acasă. Berea Ciucaș, adică.

E bine că sunt asemenea ieșiri, unde dau de băieții și fetele din Social Media Brașov și unde punem țara la cale. În ultima perioadă mi-am ocupat toate orele posibile lucrând la Tehgeektive, la Tehnocultura și la Reeija, magazinul online de genti dama unde sunt asociat. Reeija se citește „reia”, cu un e lung.

Așadar, îți dai seama că puțină relaxare este necesară iar la o bere este locul potrivit. Să fim înțeleși: beau bere cu moderație și destul de rar, când mai ies cu prietenii în oraș. Cine mai merge la berăria Ciucaș?

10 răspunsuri la “Ciucaș deschide berărie în Brașov, pe Politehnicii 1”

Am fost deja. Toata spuma Brasovului a fost prezenta 😀

Super veste! Am observat ca brerea Ciucas are un cu totul alt gust in Brasov, cel mai probabil pentru ca se foloseste apa de acolo. Acum si berarie … Abia astept sa ma reintorc in Brasov!

Nu uita sa mergi pe la Beraria Ciucas. Are si o terasa interioara de toata frumusetea.

Cât timp am făcut eu facultatea în Braşov nu au deschis … Acum o aştept pe la Ploieşti 🙂

Asteapta. Poate or face si acolo. Au mici si cremvusti si e un mediu fain de tot. Plin seara pana la refuz 😀

Acolo o sa ne intalnim mai des de acum incolo 😀