Categorii
Arhiva Tehnologie

Bigger is better: prime impresii cu Allview Alldro 3 Speed Duo HD

Allview-AllDro-3-Speed-DUO-HD-prime-impresiiVăd că cei de la Allview atacă zona de tablete pc pe mai multe fronturi. Dacă au lansat AX1 Shine în ianuarie 2013 la preț de 799 lei, ei bine, la același preț au lansat tableta pc AllDro 3 Speed Duo HD, în februarie, anunțul Allview fiind făcut pe 22 februarie, mai precis.

Primul lucru care mi-a sărit în ochi este faptul că la dimensiunile de 187,5*242,6*9,8 mm cu un display de 9,7″ poți zice că intri deja în lumea tableteleor. La AX1 ziceai că ai un telefon cu un ecran supradimensionat (are display de 7″). Îmi place că au mers pe un design Slim, cu un capac spate din aluminiu, cu butoanele și conectivitatea într-o singură parte. La cele 572,7 g se simte puțin greutatea față tabletele pc Allview cu care m-am jucat pe aici în ultima vreme.

În partea de jos are, pe un singur șir: butonul de power, mufa căști, microfonul, mufa mucroUSB, slotul pentru cardul microSD, butonul de resetare, mufa HDMI și butonul fizic pentru Home. Butoanele fizice pentru sunet lipsesc, dar ele sunt prezente în interfața grafică, în taskbar. Salut ideea de a avea toate butoanele în aceeași parte.

Am jucat pentru un timp Drift Mania 2, un joc 3D de vreo 200MB, și am văzut că se comportă chiar bine. Nu degeaba are un procesor dual core de 1.5GHz Cortex A9, 1 GB RAM și o placă video Mali 400 MP2. Îmi place că stă binisor la partea de spațiu: 16GB. Se pot folosi carduri microSD de până la 32GB. Era o vreme când visam la desktopuri mult mai slabe decât tableta de față.

Voi avea timp destul în zilele ce urmează să mă joc au tableta. Deja am alte pretenții de la ea.

Plusuri: preț de numai 799 lei, procesor performant, memorie de 16GB, redare video Full HD, sunet clar și tare, multitouch care funcționează fără întrerupere (la swipe, de exemplu) și Android 411 Jelly Bean.

Minusuri: două camere la 2MP, nu are 3G încorporat (e opțional cu folosirea modem 3G), nu are funcție pentru SIM și nici GPS.

Să nu uit că zilele acestea mă joc și cu boxa wireless de la Allview numită S-TUBE. Pun muzică sau filme pe tabletă și folosesc boxele wireless pentru a avea sunet foarte puternic. Trebuie să dau muzica mai încet seara pentru că îmi supăr vecinii. Voi scrie mai multe despre cele două device-uri după ce le pun la câteva teste.

Boxa wireless este la preț de 229 lei iar specificațiile sunt aici.

Vezi din pagina de specificații AllDro 3 Speed Duo HD lucrurile care te interesează. Comparând cu alte tablete cum ți se pare Alldro 3 Speed Duo HD?
AllDro-3-Speed-Duo-HD-Specificatii

2 răspunsuri la “Bigger is better: prime impresii cu Allview Alldro 3 Speed Duo HD”

Wait a sec! adică singura metodă de a te conecta online este WiFi? Trist.

Eu aveam ideea preconcepută (prost de altfel) că toate tabletele sunt niște telefoane mai mari, adică au și slot pentru sim, pentru a mă putea conecta oricând la internet.

Uite ăsta e un plus al smartphoneului 😛

Distracție plăcută cu cele două jucării 😀

Eu nu vad un dezavantaj faptul de a te conecta numai prin wifi.Sincer acum,cam pe oriunde te duci dai de cate o retea wireless.Si tableta chiar merita.Se misca de nota 10,tine bateria mai mult decat a asteptam.Ma joc,ma uit la filme,ascult muzica si nu am intampinat nici o problema pana acum.