Categorii
Arhiva Blogging Online

Știre aproape trecută cu vederea: Zenyth nu va obține adresa de email a contului asociat Insulei Îndoielii

Ca să își dea seama cât de proști sunt cei de la Zenyth, tocmai ce am aflat că ei au primit o palmă peste față în procesul cu Automattic, compania deținătoare a WordPress.com. Zenyth a dat în judecată Automattic pentru a afla adresa de email a autorului blogului Insula Îndoielii. Și nu au primit nimic.

Insula Îndoielii a publicat câteva articole critice la adresa produsului lor, ColonHelp, și a dezbătut oarece mituri, cum ar fi cel al plăcii mucoide. După ce că placa mucoidă nu există și, deci, nu reprezintă un pericol, așa cum o descriu ei pe site-ul lor, ei s-au hotărât să atace omul care zicea un adevăr.

TOTB a scris pe larg despre desfășurarea procesului și a publicat articole în care prezintă ambele părți. ColonHelp pare a fi, mai mult sau mai puțin, un produs placebo, pentru că văd din descrierea lor că trebuie să îl iei numai cu anumite pregătiri și cure. Pare a fi ceva care te obligă să ai o viață mai sănătoasă, dar nicidecum un medicament, așa cum îl laudă.

În orice caz, au făcut vâlvă mare pentru că li s-a dat cu asta peste nas. Mă bucură că nu au mai primit emailul celui care are blogul Insula Îndoielii. Ar face bine să își angajeze altă echipă de PR și să nu mai facă pe curvele virgine: „vai, ne-au atacat imaginea”.

Via Hotnews.

5 răspunsuri la “Știre aproape trecută cu vederea: Zenyth nu va obține adresa de email a contului asociat Insulei Îndoielii”

Probabil ca vor continua tot asa. Nu dau semne de desteptare. Tot ce mai trebuie este sa continue tatrul si, la un moment dat sa se supere cineva, si sa leadea tare peste nas ca sa ii scoata e pe piata, mai ales ca mint cu nerusinare.

Da, bine ca s-au facut de rusine zenyth. credibilitate 0 dupa infrangerea in procesul cu wordpress:)

E bine ca Romania a fost in centru si le-a dat peste cap. Suntem moderni sau nu? Se pare ca ne apropiem.