Categorii
Arhiva Tehnologie

Allview lansează smartphone-ul P5 Quad

allview-p5-quad-smartphone-brasov Compania brașoveană de gadgeturi și smartphone-uri AllView a lansat azi, în cadrul Mobile World Congress Barcelona 2013, telefonul mobil Allview P5 Quad, cel mai performant din întreaga serie făcută de ei.

P5 Quad are un procesor quad core la 1.2Ghz, rulează Android 4.1 (Jelly Bean) și se mândrește că face filmări full HD cu camera video Omnivision OV8830 – rezoluţie de 8 MP, HDR şi Super Flash. Camera foto principală poate face și filme time-lapse. Nu este ceva tocmai nou, dar este bine că ai la dispoziție și opțiunea aceasta.

Pe lângă acestea are un display IPS-LCD de 4,5 inchi, viteza 3G HSDPA+ de 21.4 Mbps şi baterie de 2100 mAh. Autonomia smartphone-ului este de până la 230 de ore în stand-by şi de 300 de minute în 3G. La o grosime de doar 9,8 mm și la un ercan de 4.5 inchi un asemenea telefon mi-ar sta chiar bine în mână.

Allview a făcut un parteneriat cu Gameloft și are fie jocuri preinstalate, fie gata de a fi descărcate prin aplicaţia Gameloft Live. Un detaliu de care trebuie ținut cont: smartphone-ul P5 Quad este un telefon dual sim și va fi disponibil în două culori, negru şi alb, la preţul de 1099 lei.

La banii aceștia zic că merită efortul, însă abia aștept lista întreagă cu specificații, de la tipul exact al procesorului, până la memorie, placă video și altele. Eu folosesc deja un dual sim și nu aș trece deloc la folosirea a două telefoane, când am tot ce îmi trebuie în unul singur.

Succes cu lansarea Allview P5 Quad și abia aștept să dau de foaia cu toate specificațiile. Pentru cei ce nu știu, am mai făcut un review tabletei Allview AX1 Shine cu ceva timp în urmă. Ideea este că firma brașoveană a făcut o treabă chiar bună cu telefoanele mobile, dacă prieteni de-ai mei, care au Allview, laudă telefoanele.
allview-p5-quad-smartphone-brasov

UPDATE: Avem și lista de specificații pentru P5 Quad:
allview-p5-quad-core-smartphone-specificatii-full-hd-dual-sim

10 răspunsuri la “Allview lansează smartphone-ul P5 Quad”

Mersi. Ia sa imi clatesc ochii!

La pretul anuntat si cu specificatiile astea, pare un musthave. Totusi, am cautat pe site-ul lor si nu am gasit procedura de instalare/updatare a sistemului de operare ori programul prin care se poate face acest lucru…

Da, stiu ca primul tau gand este rootarea 😀 Zic si eu ca la banii astia este chiar un device numai bun de luat. full hd video. drroool.

Uau.. știi, tocmai m-am înscris la un concurs organizat pe pagina lor 🙂 Apoi am găsit articolul tău. Ce să zic? te citez la partea cu „drooling”

Succes. Sa ai un asemenea device la putin peste 900 de lei e aproape pomana 😀

Mulțumesc. Să fie! De mult îmi doresc un smartphone, dar momentan nu-mi permit să investesc într-unul… detalii n-are rost să dau. Particip la tot felul de concursuri, poate-poate am noroc 😀

Nici nu stiam ca exista companii producatoare de asa ceva in Romania. 😀
Dar aici le si fabrica, sau sunt doar niste intermediari?

Nici Apple nu isi produce telefoanele. Telefoanele sunt produse si asamblate peste hotare. Taiwan sau China.

Din ce stiu, companiile care vand telefoane au grija sa aleaga piesele necesare, pregatesc niste specs, apoi se ocupa de OS si compatibilitati, design, alte lucruri ce tin de particularitatile fiecaruia si apoi vand produsul. Deci nu, nu cred ca Allview produce. Asambleaza ar fi mai corect zis.

este un produs interesant! nu regret ca am investit banii mei in acest model; are specificatii si functii de top: Camera OV8830 – 8MP, Viteza rapida la download si upload, procesor performant, poti sa asociezi un contact cu un SIM, poti sa asociezi o melodie la contact (prin aplicatiile ringo si zedge);poti sa dai like la melodiile din player; recomand acest produs!