Categorii
Arhiva Online

Anomalie sau idee bănoasă?

InternetService.net a făcut un infografic care ne poate pune pe gânduri: animale caree au conturi in social media. Din 165 de milioane de câini și pisici, câți există în SUA, aproape 10% au conturi pe social media: Facebook, Twitter, YouTube și ce mai vrei.

La numărul de subscriberi YouTube (5670) și vizualizări (230k) pe care îi are Corgisaur începi să îți pui întrebări serioase legate de sănătatea mentală a internauților. Dar nu, nu e nimic nenatural. O vorbă zice așa: dacă nu ai o idee bună de reclamă, folosește pisici sau femei ca personaje și vei avea mai mult noroc.

Este numărul de animale cu conturi online o anomalie? Nu. Tot ce a putut să facă internetul a fost să prezinte unui public cât mai larg lucrurile care oricum se întâmplau. Viralitatea unor clipuri sau poze de pe conturile online este un alt motiv bun pentru care oamenii și pot face conturi pentru animalele lor. Nimeni nu urăște pisicile sau câinii.

Animal cu cont de Facebook? Sunt destule animale cu două picioare care nu ar avea voie să violeze tastatura și să scrie tâmpenii pe Facebook, așa că de ce să discriminăm patrupedele?

Legat de filmele cu animale, una dintre caracteristicile lor este viralitatea. Îmi plac subiectele despre viralitate. Singurul răspuns pe care aș putea să îl dau la întrebarea „Cum să fac un film viral?” este o ridicare din umeri. Nu poți ști până nu îi dai drumul.

De cele mai multe ori lucrurile candide, sincere, neașteptate, care te scot din rutina zilnică și care sunt/par naturale sunt cele care prind la public. Vezi Harlem Shake original )(aici e melodia folosită în clip) și varianta eMAG.

Dacă ai un animal în casă și chiar ai timp de petrecut pe net, fă-i un cont și pune la punct un mod de a obține bani de pe urma muncii tale. Trebuie să ții cont că grăunțele cu care se hranesc animalele de casă nu se cumpără singure…

4 răspunsuri la “Anomalie sau idee bănoasă?”

ok. să fiu sincer, aia de la e-mag e singura care mi-a plăcut. În rest, n-am înțeles ce e cu harlem shake-ul ăsta, nici să mă împuști. Da, a devenit viral, dar DE CE? nu pot să văd ce-i așa de interesant.

Și încă o treabă: care-i originalul, că până acum am auzit mai multe variante de „clip original”. Eu căutam originalul, că poate așa înțeleg și eu de ce lumea e atât de maniacă după acest fenomen. Rogu-vă aveți milă și explicați și mie ce-i așa interesant și amuzant.

Radu, originalul e trecut in articol (nu degeaba am pus original). Mie mi-a placut melodia si apoi ciudatenia ideii. Atat.

Eu sunt de parere ca acest tip de „nebunie” este chiar coool sa zic asa , am observat pe cateva bloguri si facebook ca uni nu prea sunt incantati de acest fenomen , eu personal sunt de parere ca acesta este inca un mod de a scapa de streseul acumulat intr-o zi de munca.

Mie imi place la nebunie Harlem Shake, M-a relaxat din prima secunda. De aia are asa succes 😀

PS. Ai o mica greseala mai sus: „ca uni” , tre sa fie scris „ca unii”, cu doi I. Daca vezi ceva gresit la mine, zi-mi, te rog. Trebuie sa fiu in stare sa transmit si eu un mesaj coerent 😀