Categorii
Arhiva Online

SlideDesign – merg cadourile ciudate sau geeky pe la noi?

slide-design-magazin-online-cadouriDa, de ce nu? În ultima perioadă au apărut tot mai multe asemenea magazine ce oferă de la gadgeturi ciudate până la cadouri geeky, așa cum face și slidedesign.ro. Pe măsură ce tot mai mulți oameni stau lipiți de internet și văd ce idei interesante au pe dincolo este normal să vezi tot mai mulți doritori care să cumpere asemenea cadouri aici, în România.

Zilele acestea am avut ocazia să testez niște căști simpatice și funcționează binișor. Nu aud TV-ul, telefonul și nici soneria/interfonul la ușă. Ultima parte este foarte importantă pentru că se învățaseră unii băieți ce tot aduc reviste de sunau la mine de fiecare dată. O dată, de două ori este ok, dar nu sunt portar, ok?

Băieții (și fetele) de la slidedesign adună o colecție tot mai mare de cadouri ciudate sau geeky. Îți trebuie imaginație și creativitate să găsești obiectele potrivite mai ales că vrei să îi împaci pe fumători, pe aventurierii birourilor sau pe excentrici.

As fi vrut să aflu chiar mai multe despre oamenii din spatele magazinului la pagina Despre, dar faptul că ideile de cadouri, decoratiuni și gadgeturi sunt alese de către designerii lor la Paris, Londra, Frankfurt, Amsterdam, Barcelona și Hong Kong este un mare atu.

Slidedesign este deținut de Loredana Stanciu (cu care văd că am deja un număr de prieteni comuni pe Facebook) și e suficient să urmărești timeline-ul ei să vezi că are pasiune pentru arhitectură și design. Un mare plus, pentru că nu poți spera să ai succes fără să ai o pasiune care îți alimentează acțiunile.

Dă un like paginii lor de Facebook ca să fii la curent cu ce mai zic și înscrie-te la feedul lor RSS ca să vezi ce produse publică pe site. Pot zice că au un start foarte bun. Tot ce mai au de facut este să aducă multe asemenea cadouri interesante.

Ei vor lansa în curând Gift Finder, un modul prin care găsești foarte ușor ce cadou să iei, și Friends Store, o aplicație de Facebook care îți va da idei de cadouri la momentul potrivit. Le doresc succes în 2013 și pe mai departe!

Tu ce cadou ți-ai alege de la slidedesign?

11 răspunsuri la “SlideDesign – merg cadourile ciudate sau geeky pe la noi?”

Sabia lor de desfacut plicuri seamana cu sabia mea luata din Japonia. Nu ma gandisem pana acum ca pot sa ii dau si o utilitate.

E cam complicat sa deschizi plicuri cu o sabie in toata regula. Sa ma anunti cand reusesti 😀

in ultimul timp cadourile personalizate sunt la mare cautare, iar aceste obiecte vin ca un „refresh” la majoritatea lucrurilor obisnuite sau monotone.
obiectele pentru bucatarie sunt chiar interesante 😉

Da si era chiar vremea. Gandeste-te ca asemenea caoduri sunt deja la moda dincolo. Noi venim mereu mai tarziu, dar macar este loc de crestere.

Stai sa ii dea drumul, dar zic ca vor face o treaba buna 😀

Arata bine toate. Vorba ta, ajung mai tarziu la noi, dar bine ca ajung 😀 Geeks all the way!

Sa stii tocmai idei in genul asta ne ridica in ochii strainilor. Cei din Vest inca cred ca mergem cu caruta de colo-colo si au o supriza placuta sa vada ca suntem nitel mai evoluati.

Cam asa vedem si noi Africa, desi se dezvolta binisor si ei. Magazinele geeky sunt inca la inceput la noi, dar sigur vor prinde tot mai mult teren Discutand de proidusele de la magazinul pomenit de mine, castile chiar isi fac treaba 😀

Am aruncat si eu o privire pe site si imi place ce vad. Castile alea mentionate in articol sunt dementiale, daca spui ca si izoleaza sunetul atunci cred ca se merita sa le iau.

De aratat arata frumos, dar sa stii ca sunt utile. Mai ales cand vreau sa dau muzica la maxim si sa nu deranjez vecinii 😀

Mie imi place mult ceasul acela, Shooting, dar din pacate este muuult prea scump…