Categorii
Arhiva Online

Crezi că scapi de iarnă fără să cumperi cadouri? ZorileStore.ro îți oferă discounturi și premii

zorile-store-discounturi-premii-iarna-2012Realitate: de Sărbători dai bani. Mulți. Pentru tine și pentru cei dragi. Da, Moș Crăciun îți zâmbește mai cu drag dacă ai ceva pe card iar renii se miscă mai cu spor dacă nu ești zgârcit în perioada asta.

Ei bine, cei de la ZorileStore.ro – magazin online de îmbrăcăminte și încălțăminte au pregătit o serie de reduceri de 20-60% la articole de toamnă-iarnă pentru perioada 17 – 30 decembrie. De unde crezi că și-a luat Moșul haine pentru burta aia mare? Doar nu a vândut o parte din hrana renilor pentru un costum nou. A mers la ZorileStore.

Acum, dacă pe lângă cumpărăturile la preț redus pe care le faci acolo vrei să mai primești un cadou, participă la concursul organizat de ei pe pagina lor de Facebook. Odată ajuns pe pagina de Facebook a ZorileStore, mergi la tabul Cadouri de Crăciun, instalează aplicația și apoi răspunde la întrebarea „Scrie-i Moșului ce-ți dorești de pe zorilestore.ro și poți fi printre cei 20 care nu scriu degeaba!”.

Da, crezi sau nu, sunt multe scrisori care merg către Moșul și s-ar putea ca a ta să ajungă la el. Ca să răspunzi la acea întrebare va trebui să intri pe site-ul zorilestore.ro, să vezi ce produs până în 500 de lei îți place, copiază numele și apoi pune-l în aplicația de Facebook. Concursul durează între 17 – 30 decembrie și 20 de oameni vor fi fericiți de Moșul cu cadoul mult dorit. Nu uita să zici și e ce vrei acel cadou 😀

Mai e o mică supriză: dacă vrei să îți mărești șansele de a primi un cadou, poți chema 10 prieteni să voteze pentru tine și vei mai primi o șansă în cadrul concursului. De fapt, la fiecare 10 care votează cadoul ales de tine vei mai primi o șansă în plus.

Acum, când toți se pregătesc de final de lume, tu ai ocazia să fii mai deștept și să profiți de reducerile de la zorilestore.ro. Nu uita să participi și la concursul lor. Rezultatele se anunță pe 31 decembrie aici!

Întrebare: ai profitat de reduceri în iarna asta? Eu da 😀

4 răspunsuri la “Crezi că scapi de iarnă fără să cumperi cadouri? ZorileStore.ro îți oferă discounturi și premii”

Preturile sunt bunicele, am vazut o pereche de ghete fainute, ma bate gandul sa le cumpar 🙂

Bine, ai zice ca sunt relativ mari, dar sunt produse de firma. Vrei calitate, atunci stii ce ai de facut. 😀

Chiar crezi? Ia uita-te in jur si sigur dai de 2-3 care asteapta cadouri de la tine 😀