Categorii
Arhiva Locuri pe net Optimism

Pentru gameri: 8 jocuri video pentru numai 6 dolari prin Humble Bundle

Humble Bundle și THQ oferă 8 jocuri video legale (pe bune) pentru numai 6 dolari. De fapt, poți dona mai puțin de 6 dolari și tot primești 6 jocuri. Pentru a primi tot grupul de 8 jocuri video dai 6 dolari. Să repet: mai rar ai ocazii să dea un publisher atâtea jocuri cadou. Oferta mai ține numai 5 zile până pe 12 decembrie 2012.

Humble Bundle (wiki info) este o strângere de fonduri pentru diferite cauze sociale și se oferă jocuri, muzică și cărți digitale pentru oricât vrei să dai. De anul acesta THQ, publisherul de jocuri video, a intrat îm joc și a stabilit că, dacă dai minim 5,61 dolari (am zis 6 ca să fiu sigur) primesti pe lângă cele 6 jocuri ce se oferă normal și Saints Row The Third și Titan Quest.

Altfel, poți da numai 1 dolar și primești prin Steam: Red Faction Armageddon, Darksiders, Metro 2033, Company of Heroes, Company of Heroes: Opposing Fronts și Company of Heroes: Tales of Valor. Din prima secundă în care mi-a venit salariul mi-am luat toate cele 8 jocuri pentru 6 dolari.

După ce am plătit prin Amazon (au și Paypal sau Google Wallet), mi-am instalat Steam de aici. După ce am primit codurile pentru activare am pornit Steam și am mers la Games -> Activate a Product on steam de le-am activat.

Abia aștept să joc Metro 2033. Terifiant și exact așa cum îmi place să fie un joc cu atmosferă post-apocaliptică. Clic pe imaginea de mai jos să vezi oferta:
humble-bundle-8-thq-pc-games-download

Cum am zis că trebuie să îmi fac lista de jocuri video pe care le-am jucat de-a lungul timpului nu am vrut să ratez ocazia. Când am timp joc jocuri video și era clar că am să ăun mâna pe toate. Ce jocuri joci de fel?

3 răspunsuri la “Pentru gameri: 8 jocuri video pentru numai 6 dolari prin Humble Bundle”

Numai bine au venit, fix când mai am o săptămână de muncă, apoi o lună vacanţă.
Le-am şi cumpărat deja, sunt nişte jocuri faine şi aproape moca. Aveam Saints Row the third, care seamănă puţin cu GTA, dar era de la magazinul cu torrente. Mersi pentru pont.

Cu placere. Sper ca afla mai multi si isi iau. E pomana curata. 8 jocuri!!!