Categorii
Arhiva Online Personal

Cele mai bune surse de filme de animație 3D

De vreme ce scot „din grilă” Animația de duminică vreau să fac o mică listă de surse cu cele mai bune animații 3D pe care le poți vedea gratuit pe net. Motivul pentru care reduc la tăcere o serie veche de doi ani este faptul că s-au mai întâmplat ceva schimbări.

Schimbări? Da. Îmi reduc din activitățile care nu îmi aduc beneficiu suficient care să merite și mă concentrez pe unele lucruri care să îmi dea o direcție mai clară. Cum Obisnuit.eu este personal (gata cu tehnologia) vei vedea articole rar și doar când simt că am ceva de zis.

Scap de orice mă obligă să am o anume ritmicitate pe acest blog. Este contra curentului care zice că trebuie să scrii zilnic (fac asta, dar în alte locuri) și prefer să fac ca islandezii: lungimea știrilor ține atât cât trebuie și vor reduce și la jumătate dacă nu au ceva de zis.

Acum iată lista mea de surse unde vezi animații 3D și 2D gratuit:

Enjoy!

4 răspunsuri la “Cele mai bune surse de filme de animație 3D”

Animatiile arata chiar foarte bine. Din ce vad la prima vedere sunt doar mini filmulete. Stii vreun loc unde poti gasi asa ceva dar filme intregi? Am vazut de curand ultimul film din seria Halo si mi-a placut super mult.

Nu stiu asemeena surse. Daca exista, ma astept sa fie ilegale 😀

Ca sa citez un clasic in viata (un amic de-al meu): „totul, pe internet, este gratis ” :)). Mersi oricum.

Foarte gratis. Pana la un punct 😀