Categorii
Arhiva Blogging Online

O mână de bloggeri brașoveni la lucru

Social Media Brașov, o mână de bloggeri brașoveni, a ajutat la strângerea unor rechizite pentru copiii nevoiași. Anca Timiș, Președintele Organizației Salvați Copii Brașov, văzând interesul nostru în acțiunea de strângere de materiale, ne-a trimis o listă cu rechizitele necesare și ne-am pus la lucru.

După ceva zile în care membrii au pus bani mână de la mână și am apelat la zeii internetului de am adunat și companii brașovene în această acțiune, am reușit să ducem aproape toată lista de rechizite. Ce-i drept, niciodată nu se termină nevoia de orice fel de ajutor, dar văzând bucuria de pe fața reprezentantelor Salvați Copiii pot zice că a contat ce am făcut.

Pe viitor vreau să văd grupul nostru în acțiuni mai îndrăznețe, mai ales că potențial există și că sunt destule idei de aplicat. Cum ar fi, de exemplu, promovarea unui program de voluntariat în școlile brașovene. Dincolo există cultura voluntariatului, la noi nu prea.

Bineînțeles, dacă te uiți la lista de activități a Salvați Copiii, îți dai seama că sunt multe de făcut. Fără să pună mai mulți umărul este mai greu. Felicitări lor pentru implicare și pentru efortul depus.

Noi le mulțumim SpringShop.ro, iTyres.ro, Delaco și HighContrast, pentru că au ajutat la ducerea la capăt a acestei acțiuni.

6 răspunsuri la “O mână de bloggeri brașoveni la lucru”

Felicitari pentru initiativa si implicare! Spor si la mai multe astfel de activitati! 😀

Multumesc. Idei sunt si sigur vom mai avea de lucru in viitor 😀