Categorii
Arhiva Blogging

Bloggerii brașoveni sunt invitați la Cupa bloggerilor la tir cu pistolul

Sorin Piele Rosie s-a hotărât să scape de concurența din Brașov și a organizat, împreună cu Ultra Armory, Cupa bloggerilor brașoveni la tir cu pistolul. Cum sunt destui bloggeri dedicați în Brașov și cu greu îi strângi la un loc, Sorin ne-a invitat sâmbătă, 27 octombrie 2012, la poligonul indoor unde vom trage cu armele.

Cum Sorin crede în onoarea mohicanilor ne va da ocazia să ne apărăm și să tragem cu gloanțe adevărate, nu numai cu arcuri sau cu pietre. Bănuiesc că bloggerițele vor rămâne în picioare.

Vom avea la dispoziție pistoale gen Glock, cu calibru de 9mm, și vom trage la ținte în timp ce același mohican vajnic va avea grijă să miște țintele ca să nu nimerim nimic. Primii trei care trag pe după colț vor primi cupe. Ceilalți, câte o pană de amerindian.

Iată ce zice vânătorul de bloggeri:

Bloggerii care doresc să participe la această activitate vor trimite pe adresa de email brasovbuzz@gmail.com datele personale (nume, prenume, telefon, blogul personal). Numărul de locuri este limitat (25 de persoane).

Aș adăuga și lista cu ultimele dorințe. Deja Sorin se vede mai mare bloger peste Țara Brașovului. A apelat la băieții de la Ultra Armory ( Brașov, strada Zizinului nr. 109 bis) pentru că știu că folosesc muniție adevărată, atât de necesară străpungerii pielii groase de blogger care nu suportă BS-uri.

Așadar, dacă ești blogger de Brașov, te invit să dai un mail la adresa de mai sus și să te alături echipei ce ne va apăra de mohicanul dornic să devină șef de trib prin mijloace haine.

Poc. Și s-a dus Sorin Ăl Mohican.
cupa-bloggerilor-brasoveni-la-tir

9 răspunsuri la “Bloggerii brașoveni sunt invitați la Cupa bloggerilor la tir cu pistolul”

Eu nu voi trage. Vă dau muniție și pistoale, întreb care-i cel mai bun blogger din Brașov și vă închid în poligon. Disputa dintre voi îmi va aduce titlul de cel mai bun blogger din Brașov. 🙂

Daca n-ar fi asa departe as fi venit si eu … poate cu alta ocazie, cand voi ajunge prin Brasov voi vizita si eu poligonul celor de la Ultra Armory.

Distratie mare. Stiu ca deja iti pare rau 😛

Ne pregatim temeinic. Maine e revolutie in blogosfera 😀

dar de ce doar bloggerii? vreau si eu sa trac cu pistolul! am facut si eu tir acum 7 ani, dar s-a desfiintat clubul din bacau! 🙁

Numai bloggeri din mai multe motive. Unul dintre ele este ca putem face putin reclama pe net 😀 Altul este ca vrem sa atragem oameni catre vocatia asta. Sia ltulk este ca de obicei iti chemi prietenii la party, nu strainii 😀

CUPA BLOGGERILOR BRASOVENI LA TIR CU PISTOLUL: 27 octombrie 2012, ora 11.00 A.M.