Categorii
Arhiva Blogging

Nu este tocmai cum ai vrut

Ira Glass este o celebritate a radioului public din SUA și producătorul emisiunii This American Life. Tipografica animată de mai sus are rolul de a inspira oamenii care vor să facă o muncă creativă cât se poate de bună.

Varianta video cu interviul luat lui este pe YouTube.

Ira pune accentul de bun gust și pe faptul că cel care face o activitate trebuie să o facă pentru că îi place și nu din alte motive. Un lucru interesant este prezent în discursul lui: anii, mulții ani ca să descoperi calea cea mai potrivită pentru tine.

Dacă ești blogger și chiar vrei să te ții de acest hobby va trebui să fii ani întregi pe fronturile paragrafelor publicate până să vină ziua în care să fii mândru de textul publicat. Am zis de curând că sunt mândru de 99% din articolele mele.

Sunt mândru că am zis ce am vrut să zic și că eu controlez pe blog ceea ce se petrece. Însă, nu sunt tocmai mândru de articolele îndividuale, de modul în care care le prezint. Lipsește ceva. Mereu văd ceva de corectat și singurul lucru valabil este să încerc în articolele ulterioare să fac treaba asta mai bine.

Cu multă muncă vin și articole mai bune.

Via [Animation and Live Action Videos].