Categorii
Arhiva Infografice

Site-uri de reduceri, vă sună ceasul

Credit Score a făcut un mic infografic despre finalul previziil al Groupon. Au refuzat 6 miliarde de dolari de la Google în 2010 și acum valorează 3 miliarde. Tot e bine, dar altfel suna suma Google, nu?

Dacă mă întrebi, îți zic că nu îmi plac site-urile gen Groupon. Tot felul de copii Groupon îți vând nimicuri la prețuri cică „scăzute”. Mă lipsesc. Groupon, o idee genială căreia i-a venit finalul.

8 răspunsuri la “Site-uri de reduceri, vă sună ceasul”

Cand sfarsitul are o diferenta de 3 miliarde de dolari cat de simpatic mai e?

Adevarul este ca eu am incercat cateva oferte de la ei si chiar am fost multumit. Spre exemplu, am facut detartraj si periaj dentar cu 7 RON, si cum foarte multumit de rezultat. Asa ca nu stiu cat de curand o sa moara aceasta afacere.

Mai, sunt si cazuri fericite. A aproape ca la loterie, desi n ar trebui sa fie asa. S-a tot spus ca reducerile pe care le vezi acolo sunt duc la preturi mai mari decat in magazinele normale. Furt, intr-un cuvant.

Greseala de 3 miliarde de dolari.. Oare la ce se asteptau de nu l-au vandut?

Sunt multe lucruri de care vrei sa tii cont. Nu as zice ca au gresit. Posibil ca viitorul suna mult mai bine la vremea aia. Cin stie?

Site-urile de reduceri colective inca mai merg, dar nu mai au succesul de acum 2-3 ani. In general reducerile sunt bune pentru consumator, dar ca business nu ajuta intotdeauna, uneori chiar strica.
Una peste alta Grouponul inca mai face ceva bani, nu e chiar mort. Evident c-a refuzat oferta google fiindca era pe un trend ascendent, credeau c-or sa mai creasca, dar uneori viitorul u suna atat de bine precum

Nu am incredere in site-urile de reduceri. Am vazut destule cazuri in care imi vine un produs la acelasi pret ca pe piata, dar ca are pus anunt: discount 50% (nu discount -50%, da? :D). Eu nu am incredere, asadar poate sa isi schimbe profilul.