Categorii
Arhiva Blogging

Tehnologia s-a dus de pe obisnuit.eu pe tehnocultura.com

După mai bine de două luni de planificat și lucrat la noul blog, tehnocultura.com ia naștere azi și fură toate articolele de tehnologie și cele de cultură. Era și vremea. Acest blog va rămâne unul personal unde voi scrie despre orice.

Voi scrie din când în când despre bloguri, online și altele legate de domeniul acesta, după cum va fi nevoie. Vor rămâne aici animațiile de duminică, filmele time lapse, infograficele, articolele despre bere și ieșiri și cele în care spun o vorbă grea când simt că așa trebuie.

Cei care veneau pentru articole de tehnologie, ebook-uri, website-uri utile pot da click pe imaginea de mai jos și se pot înscrie pe tehnocultura.com. Așa-i că imaginea pentru header este bestială? A fost realizată de Geleven (care are și Pana Ursului).
tehnoculTura.ro

curios lucru, de-a lungul celor 2+ ani nu a scăzut frecvența de articolelor publicate. Doar că ajung să fie distribuite în mai multe locuri 😀 Să fie de bine!

15 răspunsuri la “Tehnologia s-a dus de pe obisnuit.eu pe tehnocultura.com”

Îmi place mult logo-ul iar numele domeniului este ales foarte bine. Succes! 🙂

E unnume simplu, dar greu am ajuns la el. Cat despre header, Geleven a avut mereu idei geniale. Il pot recomanda oricand.

Pai am mutat 380 de articole dincolo. Cam multe, ce-i drept, dar e mai bine asa. Acum, daca mergi pe articolele de tehnologie vei nimeri exact pe tehnocultura.

Multam. Ala nu e dofollow, asa ca cred ca vei reveni aici 😀

Felicitari Manuel si mult succes cu noul tau proiect. De curand am facut si eu o astfel de miscare si nu pot spune decat ca m-a ajutat foarte mult. In plus de asta, si lucrurile par sa fie mai asezate acum 🙂

Important este sa fii impacat cu tine. Daca totusi ajungem sa facem prea multe va trebui sa angajam oameni sa scrie 😀

Felicitari pentru noul blog ! Promite mult. Bafta in continuare 🙂

Mersi fain. Am planuri mari pentru el asa ca voi munci ceva mai mult acolo 😀

Arata ciar bine noul proiect, este mai mult decat fain, vezi insa sa nu ai probleme din cauza ca muti articolele dintr-o parte in alta, deci grija sa nu primesti vro penalizare sau ceva.

Treaba am rezolvat-o cu 301 redirect. Cam 95% din articolele de tehnologie au 301 redirect catre tehnocultura.com. Nu fac mutari fara sa planific 😀

e un lucru bun ce ai facut Manuel!!!
subscribed si blogrolled 🙂

Multam fain 😀 Or sa fie articole misto pe acolo, pe cum au fost si aici!