Categorii
Arhiva Optimism

„Brașov – tărâmul favorit al naturii” sau de ce Brașovul a avut o promovare așa de mare

Ieri am fost la deschiderea expoziției “Brașov – tărâmul favorit al naturii” și am avut oazia să văd că Brașovul a avut o promovare foarte mare în România. O broșură și harta Brașovului au fost distribuite la un loc cu un număr al reviesti National Geographic Romania.

Zici ce-ai zice, dar să ai o revistă recunoscută mondial care îți promovează în publicația locală (regională) orașul la care ții este ceva. Felicitări Ciucaș (din partea Ursus Breweries), National Geopgraphic Romania și Primăriei Brașov pentru că s-au întâlnit într-un punct comun și au făcut ceva frumos pentru Brașov.

la expoziție am avut ocazia să văd câteva dintre pozele folosite pentru brosură iar dl. Cristian Lascu, redactor-șef al revistei National Geographic Romania, a explicat povestea din spatele fiecărei poze.

Dacă este ceva cu ce am rămas în urma zielei de ieri, atunci este fraza domnului Lașcu: „Brașovul are un relief cât pentru o țară întreagă” și „Brașovul nu numai că este în centrul țării, dar este chiar inima ei”. Mai rar cuvinte așa frumoase.

Iată câteva poze de la eveniment în care îi vei vedea pe Cristian Lașcu, Liliana Martin, Senior Brand Manager Ciucas și Cecilia Doiciu, Director Executiv al Primăriei Brașov:

Un răspuns la “„Brașov – tărâmul favorit al naturii” sau de ce Brașovul a avut o promovare așa de mare”

sper sa ajung si eu prin brasov zilele astea.. sau cel putin in toamna. daca ma credeti n-am fost niciodata pe acolo. si va cred pe cuvant cand afirmati ca brasovul e taramul favorit al naturii:)