Categorii
Arhiva Personal

Dacă naști în Brașov să eviti Maternitatea Brașov – I. A. Sbârcea

Maternitatea Brașov sau altfel spus Spitalul Clinic de Obstretică și Ginecologie I. A. Sbârcea este un spital de stat pe care ai vrea să îl eviți. După ce că au condiții mizere de lucru și nici medicamente pentru spitalizați te ucid și cu șpaga pe care o cer de la oameni.

Un bun amic de-al meu are soția acolo și mi-a povestit de oameni mizerabili lucrează în locul ăla. Nu scriu prea des de altceva în afară de tehnologie șu cultură generală, dar lucruri în genul trebuie scoase la lumină.

Dacă știți că urmează să aveți copil mergeți liniștiți la Medlife sau la Sf. Maria (Later Edit: Regina Maria – Reţeaua privată de sănătate, care are maternitate şi pediatrie în cadrul campusului medical Spitalul Sf. Constantin, Iuliu Maniu, fosta clădire a Colgate). Plătiți pentru spitalele private pentru că merită. De ce? Omul nostru lucrează și trebuia să vină să aducă medicamentele în afara programului de vizită așa că trebuia să dea câte 10 lei la poartă, femeie de serviciu, asistentă ș.a.m.d. in fiecare zi, pentru fiecare vizită când trebuia să vină după rețetă. Apoi merge să ia medicamente și iar începe jocul cu plata numai pentru a aduce medicamentele pe care spitalul nu le are.

Dacă tot plătim taxe către stat, de ce nu am cumpăra și medicamentele pe care ar trebui să le aibe spitatul? Ba chiar, de ce nu am plăti șpagă pentru oamenii ăia mizerabili care oricum sunt plătiți să facă o treabă? Aliniați și închiși pentru modul lor de a fi. Bunăvoință sau să le pese de semeni sunt lucruri străine. Să nu aud de Maternitatea Brașov.

Repet, dacă aveți un copil care trebuie să se nască în Brașov alegeți spitalele private. Dați un ban în plus, dar știți că sunteți tratați ca ființe umane, nu ca animale care trebuie batjocorite. Cu șpaga pe care omul nostru a dat-o pe la spital a zis că era mai bine să dea bani la servicii private. Și măcar era mai bine tratat și nu se ruga de oameni să își facă treaba.

Soția lui trebuie să meargă cu căruțul la toaletă din cauza unor probleme medicale. Cât a dat 5-10 lei la asistentă AIA a ajutat-o. Când nu a avut, a trebuit să se dea joc cu din pat și să meargă singură cu căruțul. Ai bani, ești om, nu, ești un animal care merită să sufere. Să închidă Maternitatea Brașov într-o zi și am să zâmbesc. Plătim taxe, nu cerșim, măi dobitocilor.

Trebuie să îmi cer scuze pentru limbaj, dar e inacceptabil așa ceva. Vreți să nașteți, pregătiți din timp bani și mergeți unde sunteți văzuți ca oameni. Până una-alta internetul nu uită, și nu iartă că Maternitatea Brașov se comportă mizerabil cu oamenii.

45 de răspunsuri la “Dacă naști în Brașov să eviti Maternitatea Brașov – I. A. Sbârcea”

Cel mai trist este pentru cei din sistem care vor sa faca ceva dar cum de unul singur nu se poate ajung si se lovesca de idioti care nici daca ar avea familia aliniata la zid nu ar misca un deget.

Presiunea de grup. Nu neg ca sunt si oameni cu bun simt sau care chiar tin la pacienti, dar tot de mizeriile astea dai.

Dragilor, la stat lipsesc managerii adevarati, acei oameni care sa puna picioarul in prag si, cu toate riscurile, sa bage putin frica in oamenii din subordine fara sa tina cont de „statutul” lor de profesionisti sau nu. Insa vina este si a noastra pentru ca ne complacem in situatia asta si, desi injuram pe la colturi, acceptam un avantaj venit in urma unui compromis. Stiti cum e, militianul caruia i-am dat spaga e un jegos ordinar, dar mai bine asa decat sa ne suspende permisul, nu???

Nu este Regina Maria – Spitalul Militar de Urgenţă, ci Regina Maria (Reţeaua privată de sănătate), care are maternitate şi pediatrie în cadrul campusului medical Spitalul Sf. Constantin (Iuliu Maniu, fosta clădire a Colgate).

Majoritatea doctorilor si asistentelor cu experienta au plecat sa lucreze acolo, iar decenta de care vorbesti tu in articol, o cauta si acesti oameni. Gandeste-te ca foata sefa a asistentelor de la Maternitatea de stat a plecat l Regina Maria pe un post de asistenta simpla fara sa priveasca inapoi, iar asta ar trebui sa explice foarte bine situatia a cam tot ce e administrat de stat.

Și la Urgențe aveți probleme… am stat patru ore în ploaie să aștept… și când m-am săturat să aștept mi-au pierdut pacientul…. Dar am să revin cu detalii într-un articol…e în așteptare în ciorne.

Hopa, si pe acolo e aiurea? Tell me more.

Daca ai dat de vreun nene cardiolog caruia i-a fost lene sa se trezeasca din somn, sa mi-l arati si mie ca eu n-am reusit sa-l gasesc in tot spitalul ala, spre norocul lui si, pote, al meu. Domnilor de la firma de paza ar cam trebui sa le dea cate o lada de bere ca m-au impiedicat la timp sa-l caut…

daca pot sa va povestesc ca in decembrie 2009,am nascut in cu doctorul Gliga,care nu mi-a cerut un leu,dar in schimb am fost la cabinetul dansului pentru consultatii,(care le platesti oriunde mergi) deci se poate si fara spaga….

Acelasi se intampla peste tot,fie ca este un oras mic ,fie ca este unul mare .Sunt scarbita de tara asta..Si cand ii vezi pe toti pe la TV ca n-au bani si n-au salarii,mi se face o greata si mai mare.

Este si o parte din vina noastra aici. Ia zi, daca tre sa dai niste bani sa se faca ceva mai repede nu ii dai? Fiecare dintre noi tre sa ne recunoastem vina in toata treaba asta.

Imi permit sa contrazic articolul, am nascut in 2010 in maternitate si „Dracu” nu a fost chiar atat de negru pe cat povestesti tu din spusele unui prieten, anul acesta am stat internata prin septembrie… culmea fara sa cer, intr-o rezerva curata cu toate conditiile nu am oferit nici un leu nimanui,nimeni nu a asteptat nimic, asistentele au fost dragute si la dispozitia noastra(nr. pacientele care eram in rezerva) aveam buton pt a le chema la pat de cate ori l-am apasat de atatea ori am fost ajutata s.a.m.d. , insa recunosc fata de 2010 conditiile s-au imbunatatit remarcabil,mai bine de jumatate de maternitate a fost renovata si utilata modern, de ce sa dau 4000 de lei unui spital privat cand as putea sa nu dau nimic in spitalul de stat si de cei aproape 1000 de euro sa se bucure copilul meu acasa?!Din auzite si din vazute nici Medlife, nici Regina Maria nu prea isi merita banii, oricum noi am ingropat sistemul spitalicesc de stat si tot noi suntem nemultumiti, parerea mea este ca ar trebui sa il sustinem nu sa ii ingrasam pe altii care au bani oricum. 🙂 Sarbatori fericite!

Ei, tu ai avut o experienta buna. Asta nu inseamna ca altii nu au avut bai. Nu e din auzite. Pe omul ala il cred mai mult decat pe gandurile mele. Ce imi zice el e lege, asadar nu imi pare ca statul este chiar asa de dragut. Lasa sa fie competitie cu privatii. Ofera cei de la stat un comportament mai frumos? Poate merg acolo!

Nici eu nu am avut o experienta urata , am nascut in 2011, fara spaga, foarte curat, personal dragut, tot timpul acolo la nevoie…gravidutele si lehuzele sunt tratate foarte bine, si repet nu am dat niciun ban nimanui, nici macar domnul doctor cu care am nascut, Adrian Martinescu nu a acceptat plicul cu bani pe care i l-am pregatit. Urmeaza sa nasc zilele acestea din nou, si nu am nicio retinere cu privire la acest aspect. Normal ca la medlife, regina maria te trateaza ca pe o regina, e vorba de o suma mare in cazul unei nasteri de exemplu, aprox. 3000 lei. Si oricum majoritatea doctorilor care fac garda in spitalele private fac garda si in maternitatea de stat. Se pot intampla si experiente negative, dupa cum spui, insa sunt sigura ca vorbim aici de exceptii. Deci, si eu la randul meu contrazic articolul.

Si eu sunt de acord sa contrazic articolul! Am nascut in 2011 si nu recunosc nicio acuzatie descrisa in articol.

Cum am zis si mai sus. nu stiu exact situatia voastra, dar e suficient sa se intample unora ca sa fie suparare.

Un articol subiectiv si ffff „urat”.
Daca ai probleme serioase nu ai ce cauta la Regina Maria ,te trimit frumos si elegant la maternitate.Regina Maria este doar un loc frumos ,cu perdelute roz ,cu personal care zambeste frumos in fata pacientului si dupa se stramba ….
De ce Regina Maria? platesti mult si atat.
Daca nu ai probleme de nici un fel e OK si daca esti vrajitor si poti sa stii sigur ca nu apare nimic neprevazut.Articolul e doar reclama ….
Doamne ajuta!
sunt pro maternitate !
Pe mine m-au trimis la maternitate si problema mea nu era fff grava si au zis ca nu vor bataie de cap.

Bun de stiut. Mi-as dori ca cineva de la spitalul Regina Maria sa si raspunda la comentariul tau. Este un punct de care va trebui sa tin cont cand recomand spitale private. Mersi.

Daca as fi scris aici acum 5 ani, cand l-am nascut pe baiat, as fi spus ca nu este adevarat ce ai scris, pt ca atunci a fost totul bine, dr langa mine, moasa la fel, asistentele atente, ma intrebau mereu daca ma doare, veneau sa-mi schimbe lenjeria de pat, caasa de noapte etc. Dar, din pacate, parerea mi s-a schimbat foarte mult, pt ca am nascut anul trecut in ianuarie, tot acolo. Medicul meu, dr. Martinescu, nu a venit in noaptea cand am nascut, nu a venit nici a doua zi, nici a treia, doar in a patra zi a venit si mi-a acordat cam 30 de secunde, intrebandu-ma daca e bine bebe (daca sunt eu bine nu mai conta). Eu am nascut vineri noaptea, am ajuns la sala de nasteri pe la 12 noaptea si am nascut la 1:30, deci foarte repede. Medicii de garda nu erau prin zona, mi s-a spus ca sunt in operatie cezariana. Era doar rezidentul, cu care am si nascut. Nu te baga nimeni in seama, la mine,in ora aceea si jumatate, a venit doar o asistenta(moasa cred) de vreo 3 ori si a strigat la celelalte cand a venit momentul sa nasc. Celelalte erau pe hol la receptie, stateau pe fb. Au venit, dar nu s-au grabit prea tare, a durat cateva minute, cu toate ca intre sala de nasteri si receptie este doar un perete si eu nu mai puteam de durere.
M-au dus apoi in salonul de lehuze si dupa cateva minute a venit si o asistenta si s-a culcat intr-un pat ca doar de aia isi primesc salariu.
A doua zi m-au dus in salon, 6 paturi, colege de salon de toate rasele, daca ma intelegeti. Era un dus la doua etaje. Mi-a dezinfectat rana(epiziotomie) in prima zi, dar a doua zi cand m-am dus sa ma dezinfecteze mi-a spus ca ma pot dezinfecta si singura.
Asa ca mai bine mergi la privat, macar acolo esti tratat ca om nu ca un animal.

Imi pare rau sa aud de o alta experienta proasta acolo si mersi ca ai lasat un comentariu.

Ciudat cum sunt tot felul de pareri diferite pe aici. Banuiesc ca daca punem cap la cap toate experientele ajungem, de fapt, la ideea ca este important cine este de serviciu la acea ora. Unele isi fac treaba iar altele isi bat joc. Cam asta vad eu din toate comentariile de mai sus.

Nu este vorba de cine este de serviciu, ci tot la bani se ajunge. Daca ai medicul tau, la care te-ai dus (la privat, evident) toata sarcina si vine cand nasti, se schimba radical modul in care esti tratat. Din comentariile de mai sus rezulta asta, a venit medicul: toata lumea s-a purtat exemplar. Eu am avut nesansa sa nu vina si am fost tratata ca oricare alt pacient care nu are medicul lui. Parerea mea este ca daca nu ai bani sa mergi la n controale in timpul sarcinii, pt. ca mai sunt oameni cu salariu mic, care nu isi pot permite sa mearga la privat in fiecare luna, cateodata si de doua ori (150 de lei este consultatia), dar care isi doresc un copil si nu pot fi blamati pt. asta, atunci esti tratat mai rau ca un animal.
Pun si un link, ca sa vedeti care sunt conditiile de fapt acolo: http://www.kanald.ro/Emisiuni/Stirile-Kanal-D/stiri/Maternitatea-PERICOL-PUBLIC-Gravidele-din-Brasov-stau-conditii-mizere-VIDEO/

Una peste alta, a scris cineva mai sus ca sansa depinde de cine e pe tura! Ca bine a zis! Din pacate, asta spun si eu…. Cat despre „Regina Maria”(Med Life) din proprie experienta va spun ca este o mare insulta la adresa inteligentei mele/voastre de consumatori!! Mare diferenta intre se vede la factura:)))

am nascut la maternitate, in 2009, si nu este atat de rau pe cat se zice, pe cat se crede. asistentele sunt dragute, amabile. medicul care m-a supravegheat a venit sa ma asiste la nastere, mi-a dat incredere in mine, moasa la fel. asistentele de la neonatogie sunt de nota 10 iti explica cum sa tii copilul, cum sa il alaptezi, este greu la prima sarcina, cum sa il schimbi, sa-l imbraci. este adevarat ca am dat bani pentru diverse cherstii(un pachet adus de jos) asta este, dar puneti in balanta faptul ca este un mediu in care beneficiezi de ingrijiri medicale dupa posibilitati. nu sunt de vina nici medici nici asitentele ca nu au resurse cu ce sa isi faca datoria. da poate la eva ai de toate si in doua secunde iti sufla in ceafa 3-4 persoane, la un pret exorbitant, acum sunt insarcinata in 29 saptamani si cu siguranta voi alege tot maternitatea brasov.

Vad ca faci reclama serioasa retelei private. Curios este faptul ca am fost internata la maternitate de 7 ori pana in prezent si nu am avut parte de umilintele pe care le descrii si nici de spagile de care pomenesti nu am auzit.Din punctul meu de vedere, desi se confrunta cu probleme financiare ca orice spital de stat, este in regula si nicidecum un spital de care trebuie sa fugi. Nu am fost tratata ca ultima persoana si nici nu mi-am platit, cel putin pana in prezent, tratamentul. Ar fi bine sa te documentezi mai riguros inainte sa arunci cu noroi in stanga si in dreapta.

Vezi mai sus ce zic oamenii. Si cand imi zice asta un prieten apropiat, il cred pe el inaintea celorlalti. Se pare ca acolo nu este mereu asa. Depinde ce situatii. Vezi comentariile de mai sus.

Buna ziua! tuturor celor care citesc si/sau scriu pe acest site. Dupa ce am parcurs cu atentie toate mesajele dvs. pot sustine cu tarie un lucru fara a incuraja sau face reclama unui anumit spital, fie el privat sau de stat: cel mai intelept lucru pe care il poate face un om este sa vorbeasca intotdeauna din propria experienta si nu din auzitele „celorlalti”. Experienta de viata ne dovedeste constant ca exista un grad de diferentiere si individualitate in fiecare situatie. Generalizarea nu a dus niciodata la o concluzie ferma sau la o realitate bine stabilita ci mai degraba la definirea unor teorii, mai mult sau mai putin utile. Va multumesc! si nu va doresc altceva decat sa aveti grija de gandurile voastre!

Buna tuturor,am sa va spun povestea unei fete de 16,5 ani care si-a dorit un copil la frageda ei varsta.
De cand si-a dat seama ca este insarcinata s-a dus la ginemedica la control,a dat peste doctorul Moldovan care i-a urmarit sarcina si i-a spus ca pe 25 octombrie ar trebui sa nasca,pe 30 septembrie s-a simtit foarte rau si s-a dus la maternitate la urgente unde de garda era chiar medicul ei,i s-a facut o injectie,si i s-a spus ca pe data de 07.10.2013 va fi internata iar pe 08.10.2013 i se va face cezariana pt ca a constatat la ecografie ca fatul avea 4kg,iar ea fiind minora nasterea normala nu va putea avea loc.
In 02.10.2013 in jurul orei 22 i s-a rupt apa fetei si a fost dusa cu ambulanta la maternitate,medicul a fost sunat si a spus ca va ajunge si el la maternitate,dar a ajuns dimineata cand incepuse nasterea normala,fata a nascut un baietel de 4,780 kg care din cauza nasterii fortate are pareza totala la manuta dreapta.Proaspata mamica si acum este in spital in stare nu prea buna.
Oare imi puteti spune daca vreodata cineva va raspunde pentru toate astea?
Mentionez ca majoritatea personalului lasa de dorit,putini mai sunt cei care isi fac meseria cu si din placere!

Nu e adevarat,eu am nascut in urma cu un an,un copil perfect sanatos…Si am fost surprinsa de modul cum am fost tratata si conditiile care sunt in maternitate …de nota 10….

as vrea ca barbatii sa nu isi dea cu parerea cu privire la experienta, trairile si sentimentele pe care le au si le simt femeile! Fosta asistenta de la blocul de nasteri a plecat ptr bani mai multi la regina maria…sal negociat a fost de cel putin 3000 ron…pe cand la maternitate primea cam jumate…Eu lucrez acolo de 6 ani si nu as pleca..pe cine am ajutat, am facuto cu placere fara sa insinuez ceva sau bani… am ajutat tiganci nespalate si imputite, le-am dat haine ptr copilasi si am avut grija sa primeasca de mancare. Va invit pe toti cei care comentati sa veniti cu mine la servici, intr-o zi/noapte obisnuita, sa va lasati sotii/sotiile si copii acasa si sa stati numai cu nasul in fundul femeilor, sa nu mancati mai nimik in 12 ore si sa nu mai spun de toaleta. Si cand in sfarsit prinzi un timp mort nu iti vine sa te intinzi un pic in pat..adica voi ceilalti puteti intra pe fb de la servici sau sa aveti 3,4,5, pauze de cafea si sa mai barfiti si sa leneviti, dar asistentele nu au voie???????

Bine punctati dna asistenta.

Sa va spun si eu cate ceva. In 2011 cand eram insarcinata am mers la consulatii la Eva dar si in maternitate (la Eva 150 ron, la maternitate – nimic , da nimic). Am zis sa fac morfofetala la privat ca na au alta aparatura medici etc (dr meu nu facea morfofetala) si am dat de o dr „minunata” care nu a fost in stare sa imi spuna ca am tensiune pe una din artere sau macar sa imi spuna sa iau legatura cu medicul meu. Dupa 3 sapt cand am mers la dr meu era deja destul de tarziu si uite asa am nascut prematur.
am stat in materinitatea de stat aproape 4 luni si nu am murit, nu am dat nici spagii. La bebelusi asistentele erau toate niste dragute, iar pe saloanele de lauze este adevarat ca nu este renovat deci vechi dar nu murdar.
Eu m-as intoarce oricand sa nasc la materinitatea de stat.

Fiecare este liber sa faca se vrea…
voi aceia care ati dat bani la portari sunteti niste prosti..nu va stiti drepturile..exista cutie pentru reclamatii, faceti reclamatii.
faceti-va credit la banca ca sa nasteti la privat. bafta voua!

Am fost internata pt 1 zi la maternitate. Conditiile au fost ok, cat de cat, am primit haine, pt ca nu am stiut ca voi fi internata. Ce ma socat insa, faptul de care nu am stiut este ca in maternitate lipsea sapunul, lipsea hartie igienica, etc… Fiind o internare pe nepregatite, l-am rugat pe sotul meu sa imi aduca un pachet cu ceea ce imi trb. A adus pachetul sotul si l-a dat la d-na care ma dus in camera. A venit dansa si se tot invartea prin camera si nu stiam de ce, ea astepta sa ii dau ceva …. Nu am dat la nimeni nimic, pt ce ? De ce platesc CAS? Cand am vrut sa merg la chisoc, nu am avut bani marunti sa imi pot lua invelitori pantofi

Am fost internata pt 1 zi la maternitate. Conditiile au fost ok, cat de cat, am primit haine, pt ca nu am stiut ca voi fi internata. Ce ma socat insa, faptul de care nu am stiut este ca in maternitate lipsea sapunul, lipsea hartie igienica, etc… Fiind o internare pe nepregatite, l-am rugat pe sotul meu sa imi aduca un pachet cu ceea ce imi trb. A adus pachetul sotul si l-a dat la d-na care ma dus in camera. A venit dansa si se tot invartea prin camera si nu stiam de ce, ea astepta sa ii dau ceva …. Nu am dat la nimeni nimic, pt ce ? De ce platesc CAS? Cand am vrut sa merg la chisoc, nu am avut bani marunti sa imi pot lua invelitori pt pantofi si portarul asa cu un tupeu imi zice ca: NU STIU UNDE SUNT? IN SPITAL MEREU TREBUIE SA AM BANI MARUNTI CU MINE… Ma rog, pt ce? Sa dau spaga ?

In legatura cu spitalul de urgenta am o parere foarte proasta…. Am ajuns la urgenta , ma trimite asistenta sa dau o monstra de urina, totul ok. Ajung la baie, NIMIC NICI ACOLO, hartie igienica, sapun cu care sa ma pot dezinfecta … Noroc ca mereu am in geanta dezinfectant. Doar gandul ca cineva a fost inaintea mea la baie si a luat o monstra de urina si nu sa spalat pe maini ( nu a avut cu ce) si a pus mana peste tot, ma ingrozit :(.
Era si o mizerie de nedescris acolo. Plus ca in camera de asteptare,pe pat erau protectiile de pat si era una murdara, rau de tot , vreo 3 h nimeni nu a schimbat-o , cu toate ca cineva intra si verifica . Am ramas cu un gust amar despre URGENTA…

S-au mai schimbat treburile pe acolo. Am nascut pe 2 ianuarie 2016 si personalul s-a purtat decent fara sa le dau un ban, mai putin o doamna care era moasa, dar din fericire nu am nascut cu dansa pentru ca s-a schimbat tura, iar moasa ce a inlocuit-o a fost extraordinara. M-a ajutat si incurajat foarte mult. Cat despre doctorul cu care trebuia sa nasc …… era in concediu, dar am nascut cu o doamna doctor grozava (dr. Frigura Alina). Acum depinde si de ce asteptari aveti de la ei.

Buna ziua, urmeaza sa nasc la inceputul lui aprilie, la maternitate, sper sa fie bine si sa treaca totul repede. Din ce vad in ultimul comentariu, dar si din altele, nu este asa de rau, acum depinde de experienta fiecaruia.

Pana sa nasc anul trecit , 2015, recomandam tuturor maternitarea de stat, crezand ca este in interesul copilului. Copilul meu s-a nascut in 2015 cu cordonul ombilical in jurul gatului de 2 ori, tras totodata si printre testicule…. de ce am avut parte de la toata sectia de neonatologie…. doar cosmar….emitere de tot felul de ipoteze nefondate si de la doctori si de la asidtente. Medicul curant a fost persoana datorita careia nu am ajuns la nebuni. Nasterea mult asteptata a devenit cosmarul vietii mele… nesimtirea..lipsa de profesionalism…de empatie domina acea sectie. Nu recomand …. au fost necesare analize genetice ( primele le-au gresit cei de la Generic lab fara sa isi asume sau sa primesc vreo explicatie) , drumuri si analize in Germania, iar dupa 4 luni si jumat am aflat ca de fapt copilul meu este perfect sanatos.

Am nascut la Maternitatea de stat în 2014 după ce sarcina a fost urmărită atât la cabinetul privat al dr aproximativ 85ron, cât și la maternitate cu costuri 0 (analize, ecografii, dopller, chiar repetat morfologie fetala). Am fost extrem de multumita de conditiile oferite, de asistente, moasa, dr fără a da spaga mai mult de 20-30 ron in total la asistenta ( multe refuzau) și infirmiera în cele 3 zile după naștere și la moașă 50 ron( nu s-a dezlipit de mine din momentul intrarii în sala de nasteri pana la finalizare…nu știa ce sa mai faca, plus o d-na dr care la fel a stat numai lângă mine, trimisa de dr meu sa mă preia de la Urgente). Am avut în momnetul nașterii 2 doctori ginecologi, 2dr neonatologi cu 2 asistente neonatologie, 2 moase și 2asistente, rezidenți nu mai știu câți erau….aveam aproximativ 20 oameni în jurul meu. Am plătit o rezerva pt 2 nopti, căci în prima noapte am stat în salonul de lângă sala de nasteri și a fost ffff bn. Dr Moga a refuzat banii, nici nu a vrut sa auda.
Voi naște în oct-noiembrie pt a2a oara, sunt în luna a 5 a și deja am făcut 5-6 controale în maternitate cu cost 0, doar dublu test plătit 200ron, iar în privat doar o consultatie 200ron. Eu recomand Maternitatea de stat plus ca acum au renovat și arata ffff bn, iar dc ai probleme la nastere și ești la Eva sau Regina, tot la stat vei ajunge, cunosc câteva cazuri.

Buna ziua , imi pare rau de tot ceea ce am citit mai sus, din fericire eu pot sa imi exprim multumirile catre personalul de garda de la urgente pentru ca sau purtat foarte „profesional” de la asistente , ingrijitoare si chiar vreau sa le multumesc pe aceasta cale si doamnei doctor rezident Frigura Alina, am ajuns din pacate in urgente transportata de salvare care pot spune ca dupa apel au ajuns in mai putin de 15 minute la adresa , am suferit un avort spontan partial in 9 saptamani , nu am dat asa zisa „spaga” nimanui din cei pe care i-am intalnit si chiar au avut grija de mine , nu stiu de ce toata lumea fuge de Maternitatea Brasov, pentru mine merita personalul toate multumirile si sa o tina tot asa, la urmatoarea sarcina sper ca totul sa fie ok si am sa nasc acolo, singurul lucru care ma deranjat a fost ca nu am avut hartie igienica la wc a trebuit sa cer unei doamne din salon si pt a putea lua pastilele care mi-au fost aduse a trebuit sa sun sotul care era jos sa imi trimita o sticla cu apa, atat am de spus, aceste inconveniente nu tin de personalul spitalului ci de conducere .

Am ales sa nasc la maternitatea Eva si din cauza unor erori banale facute de personalul medical, era sa imi pierd copilul (gen..nu era oxigen pe tub pentru copil in sala de nasteri, nu au fost in stare asistentele sa ii puna o branula, injectat de 2 ori cu vaccinul de vitamina D..)..
Am fost transportati la urgenta la stat si a fost foarte bine ingrijit. Practic salvat. Asa ca….mai lasati-ne cu maternitatile astea private. In afara de niste fufe in fuste scurte, nu e nimic acolo. Nu au experienta, personalul medical e praf. Cel putin cel auxiliar…
Daca totul decurge ok, mama!!! ce profesionisti sunt ei. Daca apare cea mai mica problema, salut, ajungi la stat. Asa ca…faceti altceva cu banii, ca nu merita.

Soția fratelui meu a fost acolo. Nici ei nu au fost prea încântați de serviciu. La următorul copil au mers la stat, la maternitate, și totul a fost ok.

Oameni buni , acest articol este de toata jena ! Nici macar nu este in cauza persoana care l -a scris ! Sa ti fie rusine pentru cele scrise ! Multumiri personalului de la maternitate pentru profesionalismul de care au dat dovada !

O EXPERIENTA TRAUMATIZANTA PENTRU O VIITOARE

MAMICA, RISCANTA PENTRU BEBELUS SI CEL PUTIN

APASATOARE PENTRU VIITORUL TATIC !!!!

RUSINE MATERNITATEA BRASOV !!!

Da…rusine…o doamna spune ca a fost tratata super extraordinar si ca a dat doar 20-30 de ron colo alti 50 dincolo. A dat nu? Zice ca a fost ok sa dea bani si i se pare normal. Mie..nu. Am citit undeva ca o doamna doctor a fost foarte suparata ptr acuzatiile ca in spitale cadrele medicale si tot personalul primesc foloase necuvenite .I s-a parut normal. Avea treaba cu coafezele (comparatia dansei) ca si ele primesc la urma urmelor cate un 5 lei de la cliente. Diferenta este ca ele primesc ciubuc ptr o treaba bine facuta (zic eu si nu sunt coafeza) adica primesc dupa o treaba gata si bine facuta. La maternitate daca cei de acolo intind şoldul spre tine si ,, nu te-ai prins” fii sigura ca esti tratata cu indiferenta si aroganta. Eu personal am avut experiente neplacute acolo. Medicii ca medicii …dar asisitentele si mai rau. Ca sa nu mai spun ca daca din vina lor patesti ceva te pun sa semnezi cateva foi cum ca ai fost de acord cu tot ce ti s-a intamplat. Asa mi s-a intamplat mie acum vreo 3 ani.Eram insarcinata in 3 luni si mi sa facut un papanicolau , inainte cu 5 minute de acest test mi s-a spus ca totul e ok, ca dupa aceste 5 minute sa mi se spuna (dupa testul cu lamele) ca e o problema …si a mai chemat un medic ptr o a doua parere. Binenteles….internare de urgenta …chiuretaj de urgenta…foi la semnat de urgenta. Ultima experienta …anul acesta m-am internat ptr o hemoragie internare la urgenta. Am fost chiuretata ,mi s-a pus o branula , cele doua doamne care s-au ingramadit sa puna branula au pus-o exact pe plica cotului. In momentul in care m-am plans la una dintre ele cateva ore mai tz ca ma deranjeaza si am dureri la mana , rugand-o sa faca ceva sau sa ii schimbe locul mi-a spus ,citez: ,,lasa draga ca nu patesti nimic las-o asa”.Asta in timp ce pleca spre usa fara macar sa se uite la mine. A doua zi la externare…in momentul cand a incercat sa scoata branula…era rupta . Adica bucata aia lunga de cativa centimetri din silicon a ramas in vena. Am fost trimisa de urgenta la judetean, acolo alte aventuri…am asteptat inca vreo ora sa imi aduca sotul pijama(la urgenta inchipuitiva) apoi direct in salon ,apoi am mai asteptat ceva timp pana in sala de operatie(aventuri ca in filmele cu prosti si acolo) ,iar dupa o operatie (cautare) de o ora si 10 minute nu au gasit nimic. Sunt multe de spus …de…asta e…cand esti tratat cu aroganta si indiferenta ca nu ai avut sau nu ai vrut sa dai bani.