Categorii
Arhiva Optimism

Cu bloggerii brașoveni la Natura Parc: raci, colibe indiene și poduri distractive

natura-parc-agrement-raci-piscina-zbor-lacDe fapt este doar un pod pe care poți speria trecătorii pentru că se clatină dacă vrei să obții efectul Titanic. Natura Parc, pe care l-am vizitat azi cu Nico, Sorin și Bogdan este un parc de sport și agrement enorm și foarte atrăgător, cu toate că este la ceva distanță de Brașov.

Din 15 august va avea loc Festivalul Racilor unde se vor face câteva concursuri cu raci și vei servi raci pe săturate. Deja au populat bălțile din zonă cu racii de care este nevoie. Vezi mai jos un mic film de prezentare.

Ce îmi place este că au loc pentru fotbalgolf, paintball, corturi indiene, pișcine și, lucru important, un loc unde am putea face ceva în genuș berarul bloggerilor. Frumos organizat și ferit de ochii curioților. În cele 160 de hectare de teren ai de toate. Tarifele sunt chiar ok și se pare că e plin ochi mereu pe acolo.

Așadar, facem un mic mare eveniment pe acolo, bloggeri brașoveni? Am avut ocazia de a fi duși cu mașina de către Paul, om harnic care face transport de persoane (tel: 0743 755 000) cu care am putut povesti câte-n Lună și în stele.

Vara asta vom mai ajunge pe acolo. Presimt în aer 😀 Câteva poze de la ieșire, via Sorin.

8 răspunsuri la “Cu bloggerii brașoveni la Natura Parc: raci, colibe indiene și poduri distractive”

Da, a fost fain si mai trebuie sa ajungem. La raci, de exemplu 😀

[…] brasoveniDespre blog Jul 16 2012Ce vrăji mai fac bloggerii din Brașov- împreună cu Nico, Manuel și Bogdan am fost la Natura Parc pentru a discuta cu Irina, fata responsabilă cu promovarea […]

offtopic: Cand am vazut natura parc m-am gandit la Parc Aventura 😀 Am fost acu 2 weekenduri la brasov de-am sarit cu parapanta de pe Bunloc si daca tot eram prin zona, am zis sa dam o „tura” si prin Parc Aventura… Pf, a fost prea tare, desi recunosc ca n-am mers pe traseele albastre sau pe cel negru. Pt inceput m-am limitat la cele albastre, care era destul de nasoale si ele 😀 Sper sa revin curand si sa ma bag pe traseu negru:D

Toti am confundat la inceput Natura Parc cu Parc Aventura. Sunt foarte diferite, dar merita amandoua vizitate.

Tot ce-i fain tineti numai pentru voi uratilor! :p
Sunt sigura ca ar iesi un eveniment frumos pe la Natura Parc, intre noi, clampanicii din online-ul brasovean…

Nu tinem chiar totul. Mai si scriem sa vada altii ce misto a fost :))