Categorii
Arhiva Optimism

The Manhattan Project – time-lapse-ul de luni și bonusuri

The Manhattan Project este un film time lapse foarte reușit al lui Cameron Michael în care ne arată o parte din orașul New York, Manhattan.

Despre Manhattan ar putea povesti foare bine Dojo, șefă webmaster și webdesigner admirată de mulți oameni (me included) și care ajunge pe acolo destul de des.

Un lucru trebuie remarcat: nu trebuie să arate foarte bine de bine un lucru, dar dacă pui talentul la lucru, poate ieși ceva extraordinar. Cam ceva în genul filmului făcut de către Constantin în zona gării Brașov, pe șine. Vezi mai jos:

Legat de lucruri extraordinare, îmi place filmul de mai jos în care se aduce un omagiu fotografiei în genere și în special tehnologiei din spatele ei de la microscoape la camere video ca filmează time-lapse-uri. Îmi place tehnologia, deși ironia îmi râde puțin în față. Bloggerii brașoveni știu de ce 😀 Urmărește filmul mai jos:

Eu zic că oricât de bune tehnologii am putea avea oamenii pasionați sunt cei care fac diferența. Am dreptate sau nu?

2 răspunsuri la “The Manhattan Project – time-lapse-ul de luni și bonusuri”

„Bai, fir-ar filmili tale ale dreacu sa fie. Opresc trenu asta, prostule! Pai tu acolo pui…?! Am crezut ca te pui cu capu pe linie!” Epic :))

E foarte tare. A ajuns chestia asta si pe dincolo :))