Categorii
Arhiva Optimism

StilMasculin.ro întreabă: cine este cel mai bine îmbrăcat bărbat din Cluj?

stil-masculin-website-moda-concurs-cel-mai-bine-imbracat-barbat-cluj-2012StilMasculin.ro este un blog de modă masculină din care am avut de învățat destule despre vestimentația cu gust. Sfaturile pe care le dă Laci ajută și necunoscători și oameni învățați cu moda.

Tot de la el am auzit expresia „moarte șoseteleor albe”, deși nu înțeleg în totalitate rostul ei 😀

Cum am mai scris despre concursurile pe care le organizează iată că acum el caută Cel mai bine îmbrăcat bărbat din Cluj. Da, tocmai în creștetul Aredealului, de unde este și el de fapt.

Dacă ești din Cluj, știi că te îmbraci dine și nu ți-e teamă să arăți și altora stilul tău, atunci ești invitat să îți trimiți poza la laci[at]stilmasculin.ro până în data de 06.07.2012. Concursul are loc între 26.06.2012 și 10.07.2012. Pe data de 10 iulie se va afla câștigătorul. Punctajul final va fi 60% nota publicului și 40% nota lui.

Regulamentul poate fi citit aici și nu pot decât să îl felicit pentru aceste concursuri.

Premiile sunt: un pachet de articole vestimentare în valoare de 300 de lei + un produs de styling + două servicii de îngrijire oferite de Boudoir Studio Prive. Așadar, mai mult decât premiul contează să arăți că ești un clujean cu stil. Succes!