Categorii
Arhiva Personal

Redd’s Cranberry sau de ce nu îmi plac surprizele care nu mai sunt surprize

S-a făcut oarece tam-tam cu o cutie misterioasă în Piața Sfatului din Brașov și, când ar fi fost vorba să fie prezentat conținutul la 18:30, am aflat că deja era deschisă de pe la 18. Halal surpriză. Redd’s Cranberry a avut o lansare în Brașov de la care aș fi putut lipsi fără părere de rău.

În primul rând că e bere dedicată femeilor și apoi pentru că salvarea evenimentului a picat pe umerii dansatorilor. În momentul în care folosești dansatorii (de remarcat cele două dansatoare frumoase, da?) ca atracție principală la un eveniment la care berea ar fi trebuit să fie centrul nu mi se pare ok. Îi aduci acolo a să aducă plus de valoare, nu să fie ei valoarea evenimentului.

Ratezi lansarea și apoi faci gafa: „bere numai pentru presă și bloggeri”. În condițiile în care i-ai zis Florenței să aducă zece oameni (oameni obișnuiți, nu neapărat bloggeri) tu zici că dai o bere gratuită numai la presă și bloggeri. Cum era, domnule, să dai 50 – 100 de beri la curioșii care veniseră să vadă pentru ce e gloata strânsă la un loc?

Când a fost ultra-scurtul spectacol de dans oamenii s-au strâns să vadă dansatorii și apoi au dispărut. Nu prea știau oamenii că era lansare de bere pentru că nu era nici un banner reprezentativ prin zonă.

Lansare ratată? Da. Dansatoarele au făcut show frumos și cam atât. Am încercat berea. Nu e de mine. Cât despre surprize zic un lucru: dacă nu aflu înainte despre ce e vorba zău de vreau să mă las surprins în felul ăsta. Și acum să beau un Ciucaș, că mi-i drag.

P.S. Fetele au salvat ziua. Poză via Bogdan, cel mai tare fotograf din Brașov.
redd-s-cranberry-lansare-ratata-brasov-16-iunie-2012

14 răspunsuri la “Redd’s Cranberry sau de ce nu îmi plac surprizele care nu mai sunt surprize”

Incepuse sa-mi para rau ca muncesc si nu am putut sa ajung, dar se pare ca n-am pierdut mare lucru. Astept numarul de telefon al fetelor! 😀

Tu nu bei Redds asa ca nu ai gresit cu mult 😛

Dimineata cand ma doare capul de la Ciucas merge si o limonada de la Redd’s. 😀

Samplingul pentru publicul larg (din target bineinteles), s-a facut dupa momentul jurnalistilor… ma rog, bloggerilor. Si s-au impartit nu 100, ci 1500 de beri in cele 2 zile de activare. Faptul ca jurnalistii… ma rog, blogerii au avut momentul lor, ar trebui sa fie flatant, nu? Iar despre cutie, cu siguranta, cine a vrut sa inteleaga mesajul, l-a inteles.

Moment ratat, da-mi voie sa zic. Dar trecem peste asta. E bine ca s-au impartit acele beri. S-au impartit 1500 in doua zile. Unde anume, in acelasi loc unde erau cutiile?

Cat despre momentul bloggerilor care ar trebui sa fie flatant trebuie sa zic un lucru: nu suntem buricul pamantului, dar cand zici ca faci un lucru si dau de altceva (vezi deschidere cutie, prezentarea scurta sau lipsa, spectacol de dans cam scurt, etc) cum ti se pare?

Nu zic ca nu imi place sa fiu invitat la evenimente, dar merg numai la cele cu care rezonez. Plus ca sambata m-am invoit de la munca ca asa fiu acolo. Flatant? Poate. Insa sa nu crezi ca bloggerii brasoveni se dau in vant dupa participari la evenimente sau ca incepem sa plangem daca nu suntem invitati. Sa mai zic ca facuram ceva buzz si reclama cu cutia misterioasa fara bani?

Nu poti scuza organizarea proasta folosindu-te de faptul ca bloggerii ar trebui sa se simta flatati. Daca era ok, nu exista articolul asta si se evitau niste discutii. Corect?

Later Edit – Repet ce am zis in articol: nu mai accept să fac nici cea mai mica reclama mergand pe ideea ca este o surpriza.

Comunicare de marketing tipica anilor ’90. Tu, fraiere, potential client care poti spune si altora cat de marfa e produsul nostru, ar trebui sa te simti flatat ca ai ocazia sa cumperi de la noi. Pentru ca, bineinteles, noi am inventat mersul pe jos, apa calda si canalizarea…

Nu pot spune decat ca gasesc cometariile unor oameni frustrati care se cred buricul pamantului… jalnic, sincer! Mai bine iti continuai munca, omule! E clar ce munca ai daca ai plecat ca sa vezi un eveniment :))); Eu am fost acolo, am degustat berea si a fost un moment care mi-a ramas intiparit; nu inteleg de ce trebuie facut tam-tam si cautat nod in papura! Bravo celor care s-au gandit si au organizat!

Ehe, Gina, e cam greu de inteleas treaba cu blogurile si bloggerii, nu? Ma bucur ca ti-a placut evenimentul si berea.

Nu trebuie sa intelegi decat ca atunci cand intalnim fenomenul „underdeliver” este destul de suparator. Cat despre locul meu de munca iti zic sincer ca imi place foarte mult. Motivele pentru care au primit articolul asta le-am pomenit mai sus: organizare slaba.

Tam-tam se face la evenimente sa ajuti omul sa isi promoveze produsul. „E grele” astea la matale, nu?, de vreme ce nu te-ai prins de idee. Nimeni nu cauta nod in papura, dar nici sa zic ca a fost misto cand se vede superficialitatea.

Hai, mai arata-mi cat de frustrat sunt. Fa-ti chiar un blog si ataca-ma. 😛 Ti-am publicat comentariul pentru ca respect parerile diferite de ale mele.

Eu i-am zis sa se angajeze si el la turnatorie ca omu’ normal la cap, dar el nu si nu, i-a trebuit birou de unde il si mai lasa sefii sa mearga la evenimente… Batman, Batman.

Salut. Evenimentele de genul asta sunt facute in asemenea stil intrucat exista public care sa il savureze. Pentru cei mai multi dintre cei prezenti nici macar nu a fost sesizabila chestia cu undeliver product, ei acum asimileaza imaginea berii cu cea de femeie frumoasa. Deci cei mai multi sunt inclinati sa cumpere un anumit produs ca urmare a unui anumit stimul. Asta-i parerea mea. O zi buna tuturor

Madalina, ti-am sters linkurile. E spam nesimtit. De cand femeile frumoase sunt aer conditionat?!

De vrei sa fii relevant/a in comentarii si sa te bucuri de un backlink dofollow amarat din comentarii, macar nu da cu batul in balta: http://screencast.com/t/LYeqw1nD

Next time, delete comment.

Manule, tu esti singurul om langa care chiar si eu ma simt mic.
(a se intelege ca eu sunt chiar mare (in talie) )
Nu mai zic de fetele alea….

Peace dog!

Peace man. Las ca macar batem pentru titlul de mare :)) Berea e de vina 😛