Categorii
Arhiva Optimism

Brașov: Seminar Transition Towns, duminică 17 iunie

seminar-Transition-Towns-Brasov-17-iunie-2012Cristi a scris zilele acestea despre seminarul Transition Towns, care are loc azi 17 iunie 2012, pe strada Suişul Castelului nr. 1-3 (aka Aleea Tiberiu Brediceanu; sub Tâmpa, în apropiere de Turnul Vânătorilor), unde se va vorbi despre o tranziţie de la dependenţa de combustibili fosili și modul nostru puțin cam nesănătos de a face lucrurile către metode alternative de generare a energiei și un trai mai sănătos.

Se pare că sunt deja înscrise peste o mie de comunități în Reţeaua de Tranziţie (Transition Network) și oamenilor nu le pare rău deloc. Ce-i drept, trendul ăsta este deja de ceva ani buni împământenit în politicile eco-friendly care se tot aud pe la TV sau oriunde în media.

Cine are timp liber după-masă și vrea să participe la acest seminar este invitat la ora 16:00 să fie prezent pe strada Suişul Castelului nr. 1-3. Iată cu ne mai îmbie Cristi:

Daca vrei, adu cu tine ceva de mâncare/ băut, făcut de tine, acasă, cu produse bune de la piaţă sau după o reţetă veche a bunicii. După seminar, vom avea o sesiune de schimb (food-sharing), interacţiune şi voie bună!

Have fun!:D