Categorii
Arhiva Optimism

Conferință de e-commerce la Târgu Mureș pe 21 iunie: Top Day 2012

top-day-2012-conferinta-ecommerce-targu-mures-21-iunieConferința de e-commerce Top Day 2012 de la Târgu Mureș din data de 21 iunie își propune să aducă la un loc marketerii, developerii, web designerii și toți ceilalți care au tangență cu acest domeniu.

Este dedicat în special celor care sunt în județele Mureş, Harghita, Covasna, Bistriţa-Năsăud, Sibiu, Cluj şi Braşov. Organizată de Reea, companie new media specializată în software development și advertising, conferința aduce la un loc peste 200 de profesioniști în online, antreprenori și entuziaști.

E-commerce: da sau nu?

Da. Este conferința un eveniment mare? Dă-mi voie să zic că da. Vrem, nu vrem, prezența pe internet devine o necesitate iar la noi magazinele online nu mai sunt niște entități ciudate. Ca om care am tangențe cu partea tehnică a domeniului (Departamentul de Suport Tehnic zice ceva?) am ajuns să învăț o mulțime de lucruri de când interacționez zilnic cu clienții.

Întâmplarea face că îmi mai petrec timpul și într-un domeniu mult prea mare ca să poți zice că îl știi numit inbound marketing („adecă seo, coane Jeanu”) și mai public câteva cuvinte despre asta aici.

La fel, ca blogger văd cât de mult este necesar să vinzi o imagine potrivită despre tine. În lumea blogărilor comerțul nostru online este conținutul+imaginea noastră publică. Pe de cealaltă parte domeniul e-commerce cunoaște toate rigorile unei lupte pe toate fronturile unde fiecare aspect care poate fi îmbunătățit TREBUIE îmbunătățit.

Top Day 2012 este numai potrivită pentru:
– distribuitorii și deținătorii de magazine online
– companiile
– antreprenorii
– specialiștii în online
– webdeveloperii care doresc să intre în domeniul de afaceri

Teme de discuție vor fi:

– Am făcut-o şi pe asta – ce va mai urma în shopping-ul online în 2012?
– E-payment şi securitatea plăţilor
– De la social commerce la social media
– Vânzarea creației artistice/muzicii cu ajutorul unui sistem de comerț consacrat
– Instrumente şi soluţii de creştere a vânzărilor pe online
– Website ușor de navigat – soluții de usability și User Experience
– Campanii eficiente de e-mail marketing

Printre cei ce-și vor prezenta experiențele în online sunt Mark Bardsley, Jessie Scoullar, Andrei Radu, Cristian Manafu și Ionut Iclanzan.

Cum te poți alege cu o invitație VIP (transport, acces conferință, cazare)

Cum acest articol participă la concursul Fii invitat VIP la Top Day 2012 îți pot zice, pe scurt, ce trebuie să faci pentru a intra în concurs: te informezi despre conferință, scrii despre ea, pomenești de concurs cu link către pagina de concurs și pe 18 iunie vei afla dacă ești dintre cei care au invitație VIP.

Știu că nu sunt mulți bloggeri pasionați de e-commerce, dar aș vrea să aflu: dat fiind că vinzi ceva pe blogul tău (articole, stil de a scrie, imagine, etc) ce prinde cel mai mult la public? La mine? Subiectele interesante de tehnologie și cultură generală 😀

Un răspuns la “Conferință de e-commerce la Târgu Mureș pe 21 iunie: Top Day 2012”

[…] Danila Manuel Cheta Serban Cristian Teodora Cabut şi Datcu Nicolae […]