Categorii
Arhiva Personal

De ce îl promovez pe Cristian Macedonschi pentru Primăria Brașov?

Cristian Macedonschi este membru al Forumului Democrat al Germanilor din România iar cei care s-au perindat pe la Oktoberfest au auzit de el, tocmai pentru că este organizatorul Oktoberfest în România.

Bloggerii brașoveni au avut ocazia să schimbe câteva vorbe cu el când s-a organizat #PrinBrașovulMeu unde a ajutat la organizarea evenimentului și sponsorizarea lui, fiind și Preşedinte al Asociaţiei de Promovare şi Dezvoltare a Turismului.

Votul pentru Primăria Brașov se va da duminică, 10 iunie 2012, și se va alege primarul numai dintr-un singur tur.

Fiecare poate vota cu cine vrea sau își poate face publică opțiunea. Cum fac eu acum.

Motivele pentru care îl votez sunt:

  • personale – este un om cu deschidere către online și mi-a plăcut că ne-a susținut la evenimentul de anul trecut. Am văzut puțini politicieni care să înțeleagă cum vine treaba cu internetul, unde e activ destul de des. Vezi Facebook.
  • recomandările – economist, afacerist, cu legături în Germania și are câteva proiecte interesante derulate de-a lungul timpului.

În momentul de față Brașovul se poate lăuda că arată decent, nu are câini prea mulți pe stradă și este un loc unde nu ți-e teamă că mergi cu autobuze proaste sau că circuli pe străzi pline de gropi.

Ce îmi doresc eu de la Cristian Macedonschi este să continue să contruiască pe ceea ce s-a făcut deja și, mai mult decât asta, să inoveze. Ce ai zice să ai panouri solare pe toate instituțiile publice? Sau ce ai zice să se facă parcarea aia supraetajată și șmecheră de care se tot vorbește sau ce ai zice de un muzeu al invențiilor românești? Sau de un muzeu în genul ăstuia?

Tu ce ai vrea de la viitorul primar al Brașovului, oricare ar fi el?

2 răspunsuri la “De ce îl promovez pe Cristian Macedonschi pentru Primăria Brașov?”

Imi place cum arata Brasovul, personal cred ca-i unul dintre cele mai frumoase din tara. In ultima luna am fost in trecere de 2 ori prin Brasov si pt cei care nu-s obisnuiti cu strazile cu sens unic, e putin mai nasol sa ajungi in unele locuri, trebuie sa ocolesti cam mult, mai ales daca ratezi o straduta la stanga sau la dreapta, ceva gen Cluj, insa foarte putine orase se pot lauda cu strazi cu 6 benzi pe sens 🙂 Nu stiu daca actualul primar a facut mare chestie in Brasov, insa momentan imi place cum arata Brasovul.

Da, dupa cum vezi Brasovul arata decent. Acum as fi curios sa vad daca se face ceva nou si interesant in oras.