Categorii
Arhiva Optimism

Board games meet pentru bloggerii din Brașov [P]

articol-publicitar-lumea-board-games-bloggeri-brasovNu am mai jucat un joc de cărți sau de societate de foarte mult timp. De ceva vreme noi, cei din Social Media Brașov, tot căutăm să ne dăm întâlnire la Ceai et caetera pentru un ceai bun și pentru un joc.

Odată cu lansarea magazinului online de board games și card games lumeaboardgames.ro suntem invitați luni, 23 aprilie 2012, ora 19:00 la ceainăria Ceai et caetera (strada Castelului, nr. 37) să ne jucăm. Nu numai cei din SMBrașov, ci și ceilalți bloggeri brașoveni.

Vom avea acces la toate jocurile prezentate și ne vom putea petrece câteva ore de relaxare. Sper că vor veni mai mulți bloggeri brașoveni dintre care să cunoaștem alții noi. Ca să vii nu trebuie decât să confirmi participarea la evenimentul de pe Facebook.

Acolo voi vedea pe viu cum se joacă Coloniștii din Catan (video de prezentare mai jos) și sper că ne vom face un obicei din a merge la Ceai et caetera. Un ceai bun, prăjituri și muzică pe măsură.

La finele întâlnirii se va face o tombolă și trei bloggeri vor pleca acasă cu jocuri oferite de Lumea Board Games. Așadar, cu cine mă întâlnesc acolo?


[P] – acesta este un articol publicitar.

5 răspunsuri la “Board games meet pentru bloggerii din Brașov [P]”

cataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan

e in portbagaj la masina mereu. il iau cu mine peste tot!!!!

Nu stiam ca este asa de apreciat jocul. Cred ca am locuit sub o piatra pana acum :))

momentan doar asta ne jucam
ne mai dam pe septica sau poker daaar catan e n1 momentan 😀

Nici nu stiam de un asemenea jok,interesant chiar foarte!Il voi cauta in magazine sa ma delectez in timpu liber cu fiul meu

O sa descopar si eu pe 23 cum este. Imi da impresia ca m-am ascuns sub o stanca de nu stiam de el :))