Categorii
Arhiva Optimism

Ciuc Natur Radler – the new kid in the beer block [P]

publicitate ciuc natur radlerÎntâmplarea face că am ajuns amator de bere cu ceva ani în urmă când prietenii râdeau de mine că am să albesc de atâta suc. Și a ajuns să îmi placă mai ales că anul trecut am și avut un #berar al bloggerilor unde ne-am bucurat de Ciuc pe săturate.

Anul acesta, mai precis din 2 aprilie încoace, Ciuc a făcut o mișcare îndrăzneață și a lansat Ciuc Natur Radler, bere Ciuc, dar cu limonadă.

Chiar aveam de gând să probez mai demult o bere cu limonadă, dar uitasem. Acum a venit berea la mine 😀

Nu am citit nimic despre bere, componență, istorie și altele până nu am probat-o. Cu un gust diferit, neapărat băută la rece, Ciuc Natur Radler mi-a plăcut. După unii este limonadă cu bere (63% limonadă, 37% bere), după mine este o bere cu gust bun.

Având 1,9% alcool numesc Ciuc Natur Radler o bere socială și de drum lung. Suficient de mult alcool ca să simți că ai bere în mână și suficient de multă limonadă ca să savurezi un gust diferit. Când mai merg la o bere la GCM trebuie să ne lipim de ceva doze.

Recomand să probezi și tu în caz că nu ai băut Ciuc Radler până acum! Ține minte, Ciuc recomandă consumul de bere în mod responsabil.
bere-ciuc-natur-radler-cu-limonada-aprilie-2012
[P] – acesta este un articol publicitar.

7 răspunsuri la “Ciuc Natur Radler – the new kid in the beer block [P]”

Mai bine ne lipim de mai multe doze si facem si un experiment cu ocazia asta. Oare limonada din dotare reuseste sa elimine durerile de cap de a doua zi?

Nu stiu sigur, de aia trebuie sa probam 😀

Hmm, bere poate fi numita si la 1% alcool. E vorba de model aici 😀 Eu tin cu bere 😀

Nu e vorba de cat alcool are, dar faptu ca e mai putina bere decat limonada in sticla ma face sa spun ca e suc, nu bere, poate suc cu bere, dar nu invers. Eu n-as putea sa spun ca e bere chiar daca contine. Am baut, e buna, dar numai ca suc. Ca asta nu e bere buna.

Gust preponderent de limonada. Nu am gasit in vreo doua magazine in care m-am plimbat, dar or lua si ei ceva nou.