Categorii
Arhiva Infografice

Rețete cu paste italiene [infografic interactiv]

Charming Italy a făcut un infografic interesant despre pastele italiene și cu rețetele aferente. Cititorii mai vechi știu că am mai avut un infografic cu 50 de tipuri de cafele italiene făcut de același blog italian de travel.

Mai jos poți vedea sosuri și rețete folosite cu anumite paste. Trebuie să recunosc că infograficele de azi sunt apetisante și informative.

Iar în următorul infografic poți vedea zecile de tipuri de paste italiene. Sincer nu prea înțeleg cum de pot iubi așa de mult pastele, de vreme ce eu sunt învățat cu ciorba pur românească. Este, totuși, o treabă ce ține de cultură și tradiție. Nu mi-ar părea rău să ajung într-o zi prin Italia ca să fac turul pastelor.
What kind of pasta is on my plate?

Ai fost prin Italia? Cum ți s-a părut?

14 răspunsuri la “Rețete cu paste italiene [infografic interactiv]”

E tare daca se fac infografice si pentru consumul de paste! Am fost in Italia si a fost exact asa cum ma asteptam, romantica si misterioasa. Am mancat pizza non-stop (platesti o pizza si mananci cat te tine stomacul) si am degustat ceafeaua asa cum numai italienii o pot prepara.

Cafea, bine ca mi-am adus aminte :))

Nu am fost in Italia insa am lucrat alaturi de bucatari italieni .Cum zic italieni ma che ciorba fac mancare foarte buna.

Sper sa ajung si prin Italia intr-o zi. Paste si pizaa la greu 😀

Din infograficul cu pastele cel mai fain a fost cand am dat clik pe sticla de vin 🙂

In Italia am fost doar la Venetia si Triest … si da, am mancat paste nu pizza.

Dar prin Sicilia nu ai vrut sa dai, nu? 😀

Cred ca ma pun de curiozitate sa fac niste paste, desi nu imi place sa stau la bucatarie.

Abia astept sa vad si eu in persoana 😀

Incearca asta: pune o oala cu 2 litri de apa la fiert si toarta toata punga de fidea in ea :)) Nerecomandat. De aia e bine sa invetam cat de cat despre reguli de baza ale pastelor 😀