Categorii
Arhiva Optimism

Se caută cel mai bine îmbrăcat bărbat din București

Cel mai bun blog de Stil Masculin caută cel mai bine îmbrăcat bărbat din România. Și face acest lucru organizând concursuri locale. Astăzi Laci, owner@stilmasculin.ro a dat drumul etapei pe București.

Dacă ești din București și știi să te îmbraci bine, atunci ești așteptat să participi la concurs. Premiul pentru etapa regională este un voucher de 300 lei prin care îți poți lua haine. Cel care ajunge în finală și apoi câștigă etapa națională are șansa la un premiu substanțial.

Ce-i drept, Laci este omul care face ceea ce predică. L-am cunoscut anul trecut când mi-a dat o mâna (două, trei) de ajutor cu participarea la RoBlogFest. Nu mă pricep la modă, dar îmi pot sa seama că știe să asorteze niște haine și poate ajuta cu faturi alte persoane.

Mă bucur că a făcut concursul ăsta pentru că tot mai mulți oameni trebuie să știe de blogul stilmasculin.ro, unde găsești sfaturi și înveți multe despre modă și stil. Așa da.

4 răspunsuri la “Se caută cel mai bine îmbrăcat bărbat din București”

Reacția mea când am văzut titlul în feed a fost: IAR?? 😀

Scuze că sunt offt-o-pic.

Nu am nici o îndoială că e un om grozav, și blogul arată bine dar nu am fost și nu am să fiu niciodată la modă, așa că mult succes celorlalți. :D.

Legat de ultima frază scrisă de tine, eu aș continua cu „dacă vor” (să afle asemenea informații).

Sper să nu vă deranjeze în vreun fel comentariul meu…

Iar si iar. Prietenii merita promovati cat de des se poate 😀

Sa stii ca „trebuie” este un cuvant mai puternic decat „daca” si prefer sa il folosesc pentru a trezi interesul in oameni. Ca daca vrem, nu ne pasa, desi ne-ar face bine.

Si daca nu ti-ar fi prieten ar merita promovat. E un blog de calitate unde se vede munca omului.

Sa stii ca munceste mai mult ca 99% dintre bloggerii romani. Are si firma lui prin care ofera consultanta in moda. Nenea Laci e unul dintre putinii relevanti pe domeniul in care activeaza 😀