Categorii
Arhiva Infografice

O zi din luna martie 2012 pe internet [infografic]

Am ținut să precizez luna martie 2012, pentru că totalul infomației care va circula luna viitoare va întrece așteptările. Într-o singură zi 250 de milioane de poze se încarcă pe Facebook, se scriu 2 milioane de articole pe bloguri și se trimit 294 de miliarde de emailuri (wow).

Toată informația care circulă întro zi totalizează 168 de milioane de DVD-uri sau undeva pe la 753 de PB- petabaiți – (789 de milioane de GB, sau 771 000 de TB). Dat fiind ca se ascultă pe la 18.7 milioane de ore de muzică pe Pandora, dacă un player ar fi început să ruleze muzică în anul 1 e. n. ar fi cântat până după 2001.

Aș putea zice că internetul este o ființă vie care ocupă tot Globul. Ce facem cu toată infomația asta? Din tot ce zboară în jurul meu (pe Twitter, Facebook, Reader, bloguri) nu sunt în stare să prind decât maxim 1 la mie. Puțin, dar și așa e mult 😀 Alte date interesante le găsești în infograficul de mai jos.

Created by: MBA Online

13 răspunsuri la “O zi din luna martie 2012 pe internet [infografic]”

Nu cred ca e foarte important cata informatie retii, cel mai important e sa stii ca la nevoie ai unde sa o gasesti.

In ziua de azi e perfect valabil ce zici. De aia pun aici cat de multe pot 🙂

[…] That’s 98 Years of non-stop Cat videos :))

Trist!

Auzisem ceva că Anonymous vrea să închidă netul… (e posibil așa ceva?) atunci toate aceste grafice vor avea unpunct de 0 în grafic 🙂

Părerea mea e că nu au au cum să înghidă netul… că nu e un buton la polul nord ci e o rețea de rețele… cum să le închizi pe toate?

E greu, dar nu imposibil. Iti trebuie o mica stategie sa faci ordine si apoi vei reusi 😀

O sa devina din ce in ce mai usor Petre deoarece cu totii avem nevoie de CALITATE si RELEVANTA. Ceilalti se vor duce usor-usor la fund, fie ca vor fie ca nu.

Se cere de ceva timp cernerea blogosferei si cred ca si asa se stie cine face bloggin de calitate, cine scrie de dreagul de a scrie, si alte bla-la-uri dinastea.

Corect zis ca singura directie in care trebuie sa ne indreptam este calitatea si relevanta. Vom trai si vom vedea .

Nu se va cerne nimic, omule. Fiecare isi va filtra informatia asa cum considera insa orice publicatie (fie blog sau produs media clasic) isi va gasi intotdeauna o plaja de „public” mai mare sau mai mica.

Interesant graficul , as fi fost curios sa aflu datele respective filtrate doar pe Romania. In rest trebuie sa stii de unul singur cum sa iei ceea ce este bun din toata informatia asta ca multi scriu si prostii cat casa

Stiu asta, de aia zic cat de des pot ca trebuie sa ne uitam mai mult la trenduri decat la cifre. Are si Romania ceva trafic, dar putin in comparatie cu altii. De ce zic asta? Vezi Netflix streaming in SUA unde jumatate din traficul care se face seara e de la Netflix 😀