Categorii
Arhiva Infografice

Cyberbully – bătăuși în offline și în online

Cyberbully este corespondentul în online al copilului bătăuș din offline. Infograficul de mai jos prezintă câteva detalii despre copiii problemă care pot fi la fel de răutăcioși și în online.

O bună parte dintre noi ne-am întâlnit cu așa specimene needucate care la vârstă adultă se transformă, în unele cazuri, în oameni de nimic. Acei oameni de nimic care ajung să fie vasali la cei pe care i-au batjocorit în tinerețe. Se face dreptate până la urmă? Da. Via [http://www.onlinecounselingdegrees.net/cyberbullying/].

Cyber Bullying and Social Media

4 răspunsuri la “Cyberbully – bătăuși în offline și în online”

Inca o dovada ca problemele de comportament sunt doar „importate” in mediul online si nu un efect al acestuia. M-am saturat de toate curvele virgine care dau vina pe media si accesul la aceasta pentru tulburarile de comportament ale copiilor lor, uitand ca educatia este atributul exclusiv al familiei.

Educatie? Familie? Cred ca e ceva gresit in astea doua cuvinte la un loc :)) Este adevarat ca asa cum sunt oamenii in offline, ajung sa fie si in online, cu oarece diferente.

Si societatea are partea ei de vina. Le-am permis sa se dezvolte alaturi de noi sau, mai grav, le-am cautat fel si fel de scuze. Protectia sociala e buna pana la un punct.

„Nu bate copilul, ca il strici” :))