Categorii
Arhiva Infografice

Infografic interesant: Istoria Google

Google a ajuns să fie sinonim cu internetul pentru o bună parte dintre internauți. Sunt destui care scriu Facebook în motorul de căutare ca să ajungă în profilul lor, așa că nu trebuie să ne mire. Infograficul de mai jos, creat de către Online PhD, ne duce prin istoria Google din 1996 până în zilele noastre.

În 1996 Google se numea BackRub iar prin 1997 Larry Page și Sergey Brin decid să se mute în propiul lor birou. Cine ar fi crezut că după atâția ani Google va deveni un gigant care lansează o mulțime de servicii gratuite? Un amestec de oameni potriviți, acțiuni potrivite la timpul potrivit au făcut istorie.

Prim 2010 Google făcea aproape 30 de miliarde de dolari pe an și avea 32 de mii de angajați. Crezi că cifrele de mai jos ar trebui să fie suficient de motivante să faci ceva lucruri pe care nu ai avut curajul să le faci? Eu zic că da.

12 răspunsuri la “Infografic interesant: Istoria Google”

La 70.000.000 de utilizatori abia au aparut primii doi angajati si la 300.000.000 inca nu depasisera suta…

Cand ai calculatoare zau ca nu iti trebuie prea multe. Totusi, chiar si la putini utilizatori de net iti umple baza de date cum nu vezi :))

Salutare!
offtopic: ce s-a întâmplat cu GCM?

Apropo de ce spuneai, mă disperă când văd atâția care nu știu să folosească bara de adrese. Îi spui să intre pe ceva.ro(sau .com) și el tastează literalmente ceva . com în google search… Și apoi întreabă… care din ele? Sau nici nu mai tastează terminația și ajunge pe ceva .org și apoi se plânge că nu i-ai dictat bine site-ul…

Radule, nu toti suntem meseriasi. Nu inseamna ca daca citim cateva bloguri, stim si sa ne usuram munca cu ajutorul calculatorului, netului. Supravetuim rRadule ! Poate suntem mai buni in altceva si aici … incercam sa facem cativa pasi … Intelegi ce vreau sa spun ?
Ma bucur.

Ce-a fost asta?
Nu știu ce anume te-a supărat, sau ce anume ai înțeles greșit, dar eu nu am spus nimic cu răutate.
Dacă și cu smiley se interpretează greșit, nu știu ce ar fi ieșit fără el…
Nu reproșam nimic nimănui, nu am aruncat cu pietre, astfel încât, cu scuzele de rigoare, nu îți înțeleg reacția!

Trebuie să îmi cer scuze și lui Manuel, fiindcă i-am umplut articolul cu o discuție off-topic. Poate pe viitor mă limitez la mail-uri pentru a afla diferite informații.

Albinuta, Radu nu a zis de rau 😀

Radu, mersi mult pentru interesul aratat! Ma vad nevoit sa-mi recunosc uimirea. Cu redirectul e mai greu, inca fac parte din categoria alora care nu deosebesc mouse-ul de aparatul de ras.

Manule, ca tot vorbeam de o bere, iti sunt dator cu o lada. Ms!

„Dacă nu știi, te învățăm, dacă nu vrei…” … în cazul de față nu merge continuarea proverbială :))

Ideea era că poți întreba ce și cum 🙂
Toate cele bune!

foarte fain realizat 🙂 intial credeam ca-i flash, dar de unde, e jQuery… un infografic cu istoria Facebook ai? nu neaparat asa animat, un jpg sau pdf, sa se vada cum a evoluat si FB-ul, in comparatie cu google-ul

JQuery rulz. Atat cat ai js permis in browser :)) Nu am istoria FB, dar cred ca ar trebui sa caut 😀