Categorii
Arhiva Blogging

S-a lansat calendarul #superfete în social media din România

Azi a fost lansat calendarul #superfete în care cele mai cele fete din social media de pe la noi ne arată zâmbetele lor. Sincer, din calendar nu vedeam să lipsească cea mai cunoscută Elena a blogurilor. Felicitări. Am știut unde dau votul. 😀

Criserb, F64.ro și #obiceiurisănătoare au fost organizatorii acestui eveniment și concurs care a durat încă de anul trecut. 69 de fete s-au războit să ajungă în calendar și, bineînțeles, au rămas numai 12. Elena, don’șoară, tu ce lună ești?

Ca să vezi pozele cu superfete întră tot la Criserb unde are peste 20 de poze de la eveniment. Nice. La fel, dacă vrei să știi cine sunt cele care ne vor aduce lunile în brațe intră pe Refresh.ro pentru lista completă.

Tocmai ce am aflat și de filmele Making OF #superfete. Poți să le vezi pe blogul Standout. Pe când un calendar al #superbăieților? Eu ar trebui să ocup două luni pentru că m-am rontunjit puțintel 😀

7 răspunsuri la “S-a lansat calendarul #superfete în social media din România”

Am vazut ca si consoarta lui Cabral ocupa un loc de cinste pe acolo.
Macar si pentru atat, clar ma declar fan. 😀

Pai, cum sa nu? Sotia lui Cabral normal ca ia topurile 😀

Eu sunt aprilie! Iar obiceiul meu sanatos e legat de mersul pe bicicleta :):) Abia astept luna aprilie, sa-mi reiau activitatea. (momentan n-am voie sa fac sport)