Categorii
Arhiva Personal

Se caută cel mai bine îmbrăcat bărbat din România

Bunul meu amic Laci, owner @ Stil Masculin, organizează un concurs interesant la care sunt invitați toți bărbații care știu că se îmbracă cu stil.

Eu nu particip pentru că mai am destule de invățat despre modă, dar sunt sigur că printre cititorii mei sunt destui care au gust în ceea ce privește îmbrăcămintea bărbătească și chiar ar putea lua locuri fruntașe în acest concurs.

Ideea concursului este următoarea: fiecare participant are voie să trimită numai o poză la laci@stilmasculin.ro (cu nume, adresă și număr de telefon) și este împărțit în faza zonală și națională. Faza zonală (pe județ) va începe când s-au strâns cel puțin zece concurenți. Faza națională începe când s-au strans minim zece județe.

Cine ajunge la finele fazei zonale primește produse în valoare de 300 de lei iar câștigătorul marei finale ia un premiu mai mare.

Condițiile de participare se pot citi aici iar concursul se pare că se va întinde pe o perioadă destul de mare.

Nu pot decât să îl felicit pe Laci pentru nivelul la care a adus stilmasculin.ro. Cu atât mai mult că este cel mai bun site despre moda la bărbați. Abia aștept să văd unul dintre cititorii mei pus în ramă ca finalist pe acel site. Succes!

8 răspunsuri la “Se caută cel mai bine îmbrăcat bărbat din România”

Laci trebuie numai sa imi dea de stire si ajut cum stiu si eu 😀

E un site cu continut foarte bun. Ma bucur ca si barbatii sunt interesati de moda si nu doar femeile

Sunt cativa interesati si sper ca stilmasculin va deveni cel mai cunoscut de pe la noi.

Imi plac mai mult barbatii care prezinta moda, decat femeile. Succes cu acest concurs.

Multam. Sa ii fie de folos lui Laci 😀