Categorii
Arhiva Online Optimism

Surpiză: 2012 nu va fi sfârșitul lumii. Un an nou fericit tuturor.

După cum bine poți vedea în filmul de mai sus sosit via TehGeekTive e clar că fanii New Age și Hollywood au avut de câștigat de pe urma popularizării a mai multor sfârșituri de lume.

După ce va trece 2012 oamenii vor zice că a fost doar un an al schimbării de mentalitate. E greu când te uiți după cai verzi pe pereți și nu lași știința (și logica, duh) să își facă treaba.

C. G. P. Grey ne explică treaba cu 2012 și calendarul mayaș. Se pare că aveau treburi mai bune de făcut decât să facă calendare până peste 3 milioane de ani de acum încolo. Calendarul Maya s-a terminat din orice alte motive, dar nu pentru că fac ei preziceri. 😀

Și acum se potrivește o mică lecție de cultură generală despre calendare. Vezi în filmul de mai jos de ce este așa de relativă treaba cu prezicerile și atâtea sfârșituri de lume. Of, of, măi, măi. Un an nou fericit, dragă cititorule.


Via [Neatorama].

8 răspunsuri la “Surpiză: 2012 nu va fi sfârșitul lumii. Un an nou fericit tuturor.”

Vine, vine, dar nu cand visam noi sau Hollywood 😀

Multam. Mi-l doresc plin si cu oarece lucruri mari facute 😀

La Multi Ani ! … fara griji
La noi, dupa cum spune cineva din blogosfera, nici apocalipsa nu vine asa ca putem sa ne vedem linistiti de viata.

Multumes si la multi ani si tie 😀

Sfarsitul lumii este doar in imaginatia unora, nu zic ar putea fi vreodata, insa nimeni nu poate prevesti exact acest lucru.
La multi ani pentru 2012!

Si ce daca se sfarsea lumea? Mare branza oricum, toti murim nu cred ca conteaza asa de mult daca mor calcat de o masina, de glont, ca am alunecat pe o coaja de banana , de cancer batranete sau daca ma lovit un asteroid, pentru moarte este indiferent.