Categorii
Arhiva Optimism

#3LucruriGratis – că așa este frumos

model-avionMă bucur când văd proiecte geniale care prind tot mai mult și la noi. Cum este, de exemplu, lucrurigratis.ro, un site unde poți da gratuit lucruri care nu îți mai trebuiesc. Poate fi o carte, o chitară veche sau o jucărie pe care ai uita-o în mod normal în debara.

De curând Cristi, fondatorul acestui proiect brașovean, a lansat o leapșă numită #3LucruriGratis prin care sunt invitat să îmi fac cont pe site, să ofer trei lucruri și apoi să o predau la alți trei bloggeri. așadar, m-am executat și am făcut cont, am publicat trei oferte, am scris articolul acesta și o voi da mai departe la trei oameni. Dacă mai erau și alți pași îi făceam cu plăcere pentru că o ideea în genul merită toate laudele.

Sistemul în care funcționează oferirea de lucruri gratis este chiar simplu: publici ofertele tale și vezi cine se abonează. Totul este transparent și ai ocazia să iei o decizie destul de repede privitor la cei cărora vrei să le dai lucrurile. Așadar, iată mai jos lucrurile pe care le fac cadou celor interesați:

  1. carte-cum-sa-te-intelegei-bine-cu-totiCartea se numește „Arta de a te înțelege bine cu toata lumea” și este scrisă de Dr. David J. Lieberman.

    Are o groază de exemple prin care ești învățat cum să te comporți într-o anumită situație pentru a menține un mediu cel puțin diplomatic.

    Ca să ajungi cum zice în carte trebuie să exersezi mult. Eu nu am făcut asta, dar poate tu o vei face și te va ajuta mai mult.

  2. webcam-a4techCamera web pe care o poți prinde de monitor sau o poți pune pe birou.

    Imaginile sunt bunicele. Nu este cea mai bună cameră web, dar la o discuție video e chiar ok.





  3. avion-tarom-model-scaraAm primit modelul cadou cu ocazia împlinirii a 55 de ani de când TAROM face zboruri în România.

    Bun de ținut pe post de bibelou, nu de aruncat prin casă 😀

Bineînțeles că vezi mai rar să se dea mașini gratis pe acolo, dar mai știi de unde sare iepurele? 🙂 Cred că este chiar potrivit să oferit ceva cadouri mai ales că vin Sărbătorile. Poți alege și orașul în care se face predarea obiectelor sau tipul de curierat. Dar nu numai că poți oferi însă poți primi și tu lucruri care și se par de interes. Am văzut că unii au primit colecții de timbre sau monezi iar alții au primit mobilă în stare bună.

Cu o comunitate de peste 7500 de oameni în spate care crește tot mai mult zic că nu mai trece multă vreme până oferirea de lucruri gratuit va deveni un lucru obișnuit.

De vreme ce știu că am prieteni bloggeri cărora le plac lucrurile frumoase trimit leapșa către Florența, Tudor și Mnealui. Chiar aș fi curios să aflu ce oferiți și voi. Cred că mă abonez la ofertele voastre 😛

18 răspunsuri la “#3LucruriGratis – că așa este frumos”

eu zic, ca si in reclama, uneori e placut si sa daruiesti nu numai sa primesti

Se spune ca daca dai creezi un gol care va fi umplut 😀 PS. Prefer nume de oameni sau nickname la nume si nu nume de site sau firma 😀

Okay 😀 Omenie se da oare prin site-ul lucruri gratis? Ca de aia chiar au nevoie multi 😀

Este un exemplu bun pentru noi toti 😀

Sunt fericita sa bloggeresc si sa daruiesc…3 lucruri | Siteguru.rospune:

[…] ca deja incep sa simt vibratia Craciunului, m-a bucurat mult leapsa primita de la Manuel. Pentru ca este o leapsa prin care daruiesti 3 lucruri celor care ar putea avea nevoie de […]

poza 3 se vede ciudat in firefox 3.6. editeaza codul html la postare si inainte de poza 3, pune:

asta ar trebui sa rezolve pb.. sau mai pui cateva randuri in plus la poza 2

Trimite-mi te rog un print screen cu ce vezi tu. Am probal in FF si se vede ok. Multumesc .

imageshack.us/photo/my-images/823/obisnuit.jpg/

in chrome se vede bine. Eu am FF 3.6, ala vechi 😀 Banuiesc ca tu ai dat cateva enter-uri ca sa lasi spatiu gol, dar asta nu merge in totdeauna pt toate browserele, ca unele au alt font by default, etc. cum ziceam eu merge pe toate, testat 🙂

Am folosit vreo cateva br, dar ce sa iti fac de folosesti FF vechi :)) Macar ala nu iti mananca rami pe cum fac versiunile noi.

„Macar ala nu iti mananca rami pe cum fac versiunile noi” =)) buna gluma. stii la cat ajuge FF-ul meu 3.6 dupa cateva ore de folosire? 900-1200 RAM, pe bune, nu glumesc. E cel mai tampit browser ever. Ce-i drept, nici chrome nu-i mare scula, desi il tot lauda lumea. Daca te uiti in task manager si aduni ram-ul de la toate procese deschise, trece si el peste cateva sute lejer. Opera rules dpdv al resurselor, parerea mea. Doar ca unele site-uri sa vad de-ampixu pe el

Uite, pentru Chrome e o chestie faina prin acre poti vedea exact cat consuma browserlee. Te duci in bara de adrese si scrii: chrome://memory-redirect . iti va arata o pagina cu toate browserele active. sweeet.

Salut. As dori eu acest avion, sunt din Brasov si ne putem intalni. Mersi mult!

Trebuie sa te inscrii la oferta pe site si de aoclo voi hotara o persoana 😀