Categorii
Arhiva Online Optimism

Romanii sunt destepti, sunt inovatori și sunt creativi

romanii-sunt-destepti-inteligenti-inovatori-creativiDa, romanii sunt destepti lucru dovedit de atâtea ori pe dincolo. Că românii sunt inovativi? Desigur, cine crezi că a inventat laserul? Un român creativ. Dacă întrebi pe străzile din Străinezia românii sunt muncitori și de multe ori preferați în locul altor nații.

Susțin și eu campania celor de la Rom și zic că românii sunt deștepți. Da, e adevărat că nu ne place să ieșim în stradă și să facem revolte, dar românii au dat dovadă de inteligență și că pot face lucrurile uneori mai bine ca străinii.

Am citit la Vali despre asta și în alte părți așa că mi se pare o idee bună să îl învățăm pe nenea Google că românii sunt oameni de treabă. Da, pădure fără uscături nu e. Știm asta.

Avem români poeți? Da, Eminescu a fost român. Avem români care sunt inventatori? Coandă, Ion I. Agârbiceanu și alții în domenii tehnice. De aceea este enervant când cauți în Google și scrii „Romanii sunt” și primești toate opțiunile posibile, dar că sunt deștepți, harnici, inventatori, creativi nu vezi în listă.

De aceea, dacă ai blog participă și tu la campanie și scrie faptul că românii au calități. Google va trebui să învețe că sunt și alte variante de sugestii. Plus, dacă nu ai blog tot ce trebuie să faci este să cauți: românii sunt deștepți. Cu cât mai umlte căutări cu atât mai repede apar adevăratele calități în lista de sugestii. Măcar internetul să știe să nu fie așa de mizerabil pe cum este presa din Italia sau Franța.

18 răspunsuri la “Romanii sunt destepti, sunt inovatori și sunt creativi”

Bravo. Fain ca participi si tu la campanie 😀

Da Romani sunt deștepți,buni ,muncitori s.a.m.d. dar pădure fără uscături nu exista și uscături sunt peste tot mai ales ROMI care-și petrec timpu prin lume cu furturi crime și înșelăciuni aia îs fac neamu de ras dar pe buletin nu-i scris de naționalitate ROM asa scrie ROMAN de s-ar face diferență atunci altfel ar sta lucrurile 🙂

Tata, aia nu is romi. Sunt doar o natie de indieni veniti din punjab. Acolo le-ar fi numai bine locul.

Ce jenaaaant! Primul lucru care a aparut dupa „romanii sunt” a fost „paduchiosi” 🙁 Ce tampenie! Si in alte limbi intr-adevar apare tot hoti.
Nenorocitii! Si eu voi sustine campania asta!!! Buna idee!

Acum am ajuns acasa. Inainte sa deschid blogul tau am vazut pe Realitatea o dezbatere pe tema asta. E un lucru bun sa-l invatam pe Google si ceva calitati ale neamului. Insa nu e de ajuns, principala cauza a situatiei actuale suntem tot noi care ne-am obisnuit sa aruncam cu rahat in tot. Avem o placere macabra sa luam tara pe categorii si sa generalizam la maxim. De aici si sugestiile lui Google. O sa adaug si eu o floare in indexuri dar tre’ sa fim constienti ca primavara e departe…

E departe, dar macar stim ca ne-am facut o mica parte din ce trebuie facut. Daca putem scrie un cuvant, de ce nu? Oricum, dincolo de ceea ce arata Google la sugestii noi trebuie sa luam aminte la ce se intampla dincolo si sa incepem sa curatam strazile de mizeriile din tara. Dar, stii cum e. Gandesc prea mult si prea departe si nu e sanatos. Totusi, cred ca indienii ar trebui sa invete sa fie educati ori parul ar trebui pus pe ei. Cu toata dragostea o zic.

am mai intalnit pe vreo 10 bloguri discutandu-se despre asta, desi au trecut cateva zile bune de la lansarea campaniei. parerea mea este ca asta nu ne ajuta prea mult, nu facem decat sa manipulam autosuggestul si atat. la ce bun, daca or sa fie romani care or sa mearga in afara la furat si la cersit? cu ce ne-a ajutat campania asta? sa demonstram ca stim seo si sa manipulam rezultatele? Fs… asta poate face aproape oricine, dar adevarata schimbare e cea care dureaza si ar trebui facuta

Faptul ca au participat mai multi arata ca ne pasa si ca suntem mai multi care gandim la fel. Da, sunt destui romani care fac rele dincolo, dar sunt mai multi care muncesc cinstit si stiu sa ii ajute si pe ceilalti. Sa stam locului si sa zicem ca astea e nu e o solutie. Orice pas mic catre o gandire mai faina etse binevenit. Nu schimbam Romania, dar macar facem auzite gandurile noastre. Cat despre tigani, francezii si italienii au demonstrat clar ca nu se descurca cu natia asta.

ne condamna pe noi pentru neputinta lor. eu zic ca merita sa le tirmitem toti tiganii acolo :))

Romanii sunt mai buni decat zice Google(Da, “Romanii sunt destepti!”) | Ionut Opreaspune:

[…] Romanii sunt destepti, sunt inovatori si sunt creativi (obisnuit.eu) […]

stii ce mi se pare mai comic, Manu? ca de cand cu campania asta, pe google au aparut si mai multe articole care contin „romanii sunt prosti” si alte expresii negative, ceea ce iar nu e bine… conteaza si cate site-uri contin un cuvant cheie, ori cu cat sunt mai multe, cu atat pare mai relevat pt google… asta-i exact ca cu Legea Atractiei, daca ai citit despre ea… romanii s-au axat prea mult pe ce nu vor, decat pe ce vor.. si iata rezultatele

Dap, ai perfecta dreptate. Daca ne axam prea mult pe probleme nu vedem solutiile :)) Ei, o sa vezi ca apar si rezultatele bun. Lasa sa mai treaca o saptamana. Romanii sunt destepti, inovativi si foarte priceputi. Auzi Google?