Categorii
Arhiva Optimism

Against The Grain – un uimitor stop motion cu creioane [video]

hudson-against-the-grain-awesome-stop-motion-music-video-kaleidoscopic-pencil-artDacă este ceva ce îmi place foarte mult, atunci acel ceva este creativitatea oamenilor. Un videoclip care mi-a atras atenția zilele acestea este Against The Grain.

Videoclipul aparține lui Hudson, cântăreț de indie-folk din Melbourne, Australia, care a apelat la creatorul de filme Dropbear (Jonathan Chong) pentru a face pur și simplu artă. Pot zice că au nimerit chiar bine modul în care simulează un egalizator și sincronizarea sunetului cu mutarea creioanelor.

Un clip cu care să ne începem săptămâna într-un mod frumos. Haide zi de luni, hai. Enjoy! Via [TehGeekTive].

Hudson – Against The Grain from Dropbear on Vimeo.

7 răspunsuri la “Against The Grain – un uimitor stop motion cu creioane [video]”

Faine toate. Pe mine ma uimeste inca rabdarea cu care fac unii asa ceva.
Imi place ca ai surse bune.

Cand faci ceva ce iti place sau esti platit, atunci faci chiar destul de mult 😀 Conteaza ca oamenii sa fie pasionati de ceea ce fac si restul vine de la sine!

de acord.. daca-ti place ce faci, poti face chestia aia zisi noapte, fara sa simti cand a trecut timpul si nici nu simti foamea, somnul sau altele:D daca esti si platit pe deasupra, e perfect:D

Ok, după clipul ăsta văzut la tine m-am documentat puțin legat de stop motion. Și tot nu îmi vine să cred că toate astea se fac manual. Adică, sincer să fiu, credeam că sunt făcute pe calculator, dar animate în așa fel încât să pară ”stop motion”. Of, cât de mult are de măsurat și mutat pentru o singură mișcare cursivă și perfectă

Și dacă te gândești că sunt filme întregi făcute așa… adică WOW.

Mulțumim pentru videoclip

Cu placere. Sunt chiar destul de multe filme si acii, pe blog. Cauta dupa stop motion 😀

Știu, nu e prima oară când intru 😛

Am văzut și time lapse și m-am distrat cu animațiile de duminică. Fain!