Categorii
Arhiva Optimism

H-Arts Open Day în Brașov pe 11.11.2011

11.11.2011. Toată lumea scrie despre ziua aceasta zicând în glumă că vine… ceva. Ei bine, vă zic eu ce vine: h_Arts Open Day, în Brașov. Și are loc azi la ora 19:00, la Art Centrum, pe strada Lungă, numărul 16 (la mansardă).

Art Centurm este un loc de întâlnire al oamenilor cu idei creatoare. Nu sunt eu un om prea/foarte/super creativ, dar dacă tot am afla despre ce este vorba voi merge și eu puțin în seara asta acolo.

La h_Arts Open Day vei găsi:

„[…]oameni, idei, proiecte din diverse ramuri ale artelor plastice și nu numai, scopul exprimării creative fiind acela de a provoca noi moduri de a ne vedea, de a ne înțelege pe noi înșine, pe cei din jur și universul în care trăim.”

Am zis de atâtea ori că nu îi înțeleg pe artiști și nici ceea ce fac ei, dar pot spune că sunt lucruri care îmi plac. De aceea am avut articole din domeniul artei, mai ales unele care combinau tehnologia cu creativitatea 😀

La h_Arts Open Day îi vei întâlni pe:

  1. Mircea Leonte -teatru intim
  2. Adrian Bude -meditatie Shambala
  3. Ada Lorena Puha -pictura
  4. Vladimir Ioan Taroi- grafica
  5. Simona Bunica- styling si design vestimentar
  6. Diana Blajan si Ionela Leonte -bijuterii
  7. Laura Balca -patiserie
  8. Calin Silvian -proiectii film
  9. Intentdrive Art Platform -muzica

Eu am să mă uit la proiecție de film și grafică. Dacă ești prin Brașov și vrei să iei o gură de aer proaspăt atunci nu uita să treci pe la h_Arts Open Day. O dată în viață e 11.11.2011 și are loc un asemenea eveniment. Trolling mode on: hai să ne petrecem sfârșitul lumii într-un mod creativ :))