Categorii
Arhiva Optimism

Când ai zburat ultima oară cu… wingsuit prin zona Matterhorn?

joby-ogwyn-vimeo-wingsuit-costum-aripa-zbor-matterhornLazy saturday. Așa pot numit începutul de week-end. Începem ziua cu ceva ușor, și anume, un zbor cu costumul aripă prin zona Matterhorn, Elveția.

Teoretic sâmbăta e o zi în care am mai mult timp să lucru la alte proiecte de-ale mele și să arunc o privire mai lungă asupra blogului.

Fără supărare, dar pentru mine week-endul este doar o altă zi de lucru. Poate puțin diferit, dar nimic nou sub Soare. Have fun!

First ever wing-suit flight around the Matterhorn. from Joby Ogwyn on Vimeo.

8 răspunsuri la “Când ai zburat ultima oară cu… wingsuit prin zona Matterhorn?”

M-ai dat gata Manuel, cu fraza „[…] pentru mine week-endul este doar o altă zi de lucru. Poate puțin diferit, dar nimic nou sub Soare.” Asta îmi spune că ai făcut shift-ul de la „employee” minded la „freelancer” minded. Am văzut asta în mai multe articole. Poate de asta şi te tot „calc”. Mi-e drag să văd oameni care fac în viaţă şi cu viaţa lor, ceea ce se vede în videoclip! Pentru mine, cei 18 ani de freelancing, reprezintă în egală măsură infernul vieţii mele şi PARADISUL! Vorba Black Sabbath: Heaven & Hell. Sper să reuşesc să dau drumul anul acesta cărţii mele „Freelancer’s Way”, acolo am scris mai multe. Videoclipul, mi se pare cea mai minunată metaforă pentru „Freelancer”!! Mulţumesc Manuel, YOU’ve made my day! 😉

Ma bucur ca iti place. Intr-un fel, sa pleci in lume freelance este ca si cum te-ai arunca din avion si depnsi doar de ceea ce stii. Eu fac si freelance, sunt si angajat. Pe la noi inca mai avem de cultivat cultura freelaningului, sau macar oamenii sa se gandeasca ca e si o alta solutie decat sa muncesti permanent la patron.

Pai, prin zona Bucurestiului un salt cu parasuta e 1000 de lei. Iti trebuie sa ai la activ vreo 200 de salturi cu parasuta ca sa te califici pentru wingsuit :))

[…] Mi-am permis luxul să trec pe la Manuel şi am citit pastila lui de astăzi, „Când ai zburat ultima oară cu… wingsuit prin zona Matterhorn?”. […]

n-am zburat niciodata, dar tare ma bate gandul sa incerc:D sunt curios cam cat costa un astfel de curs si daca se fac si pe la noi in romania. Am putea face si noi dintr-astea prin bucegi:D

Pai, cursuri nu cred ca se fac la noi, dar trebuie sa ai la activ foarte multe salturi cu parasuta ca sa faci asa ceva. Sigur ar costa si aia mult.

Deci, aproape ca poti spune ca ai trait degeaba daca nu cunosti senzatia eceste experiente. Anul trecut cand am descoperit acest sport, pe net, am petrecut o intreaga zi in casa, uitandu-ma la video-uri de pe Youtube. It’s a must do!