Categorii
Arhiva Optimism

2011: A Space Adventure – animație pur și simplu genială

2011-space-adventure-animatie-genialaSimon Mesnard a creat o animație care m-a ținut cu sufletul la gură. Nu multe filme sau animații mi se par la fel de interesante ca acesta. Și este făcut doar de un singur om, în cea mai mare parte.

Cele 6 minute de animație te vor purta printr-o aventură la fel de inensă ca la filmele de o oră și jumătate. Da, unele filme scurte sunt atât de geniale. La o primă vedere nu va fi chiar simplu de înțeles, dar merită să îți bați capul. Dacă vrei să știi istoria din spatele acestui video te invit să citești asta, dar nu înainte de a vedea filmulețul.

În animație este vorba de un astronaut care se ocupă de repararea unui satelit. Un obiect ciudat îl face să lase în urmă siguranța satelitului.

Ce se întâmplă apoi? Te las să descoperi. Mulțumesc lui [Kuriositas].

2011: A Space Adventure from Simon on Vimeo.

7 răspunsuri la “2011: A Space Adventure – animație pur și simplu genială”

nu ma asteptam la un astfel de final sincer:)
e faina si muzica de pe fundal.

Ai citit si povestea din spatele filmului? Mi se pare chiar interesanta ideea 😀

Manuel, ce să zic, mi-a plăcut! Am respectat recomandarea ta dar, surprinzător, soluţia sugerată de autor, mi s-a părut şi mie a fi singura „cu cap şi coadă”. distincţia între explicaţia autorului şi varianta mea, ar consta în aceea că eu am văzut în cub, un fel de test de maturitate. Finalul mi s-a părut de altfel foarte asemănător cu Solaris, al lui Stanislaw Lem. Acelaşi „test” ciudat, capacitatea de a renunţa la viaţă, pentru a afla „dedesubturile” unui mister de nepătruns.

/cei mai multi nu ar fi de acord ca trebuie uneori sa te rupi de tot ce e in jur ca sa faci ce stii ca e cel mai bine. Nu merge sa umbli cu turma :)) Frumos ce a facut simon Mesnard aici. Zic din nou ca sa nu uit 😛

Curiozitatea sta in firea omului, insa nu gasesc o explicatie despre film.

E data in linkul din articol. Ai sa vezi ca etse chiar interesanta 😀