Categorii
Arhiva Optimism

Bath Time – animația de duminică

bath-time-side-film-animatia-de-duminicaCred că e cam greu de explicat, dar sunt foarte mândru de noua mea tastatură. It just feels right. Scriu articolul pentru animația Bath Time mai bucuros ca de obicei. Animația are un substrat moral, dacă vrei să îl vezi.

Este vorba de spălatul unui câine de casă. Din păcate nu am avut decât o pisică și, culmea, îi plăcea să facă baie, așa că nu pot spune din experiență cum este cu căinii. Dar animația merită văzută pentru modul amuzant în care are loc schimbarea de situație de la final. Trebuie să te uiți până aproape de ultima secundă ca să vezi surpriza.

O altă animație frumoasă peste care am dat pe Kuriositas. Și dacă tot vrei să știi ce model este tastatura cu care mă mândresc, este vorba de A4 Tech KR-86. Cum știi, eu sunt foarte pretențios la modul în care se simte tastatura și nu îmi trebuie să facă prea multe lucruri.

Bath Time from SIDE FILMS on Vimeo.

4 răspunsuri la “Bath Time – animația de duminică”

Foarte, foarte faina. Pentru mine nu doar funny, mi-a amintit de cateii bunicilor care reactionau la fel (si sincer mi s-a facut asa dor de ei si din pacate nu mai sunt :(…).

Sorry. Macar ai avut amintiri faine 😀