Categorii
Arhiva Optimism

Merg să testez Nokia N9 în Brașov, la Hotel Kolping

nokia-n9-review-brasov-octombrie-2011Nokia se laudă zilele acestea cu N9, noul smartphone care are oarece specificații interesante, dar nu extraordinare dacă e să ne uităm la ceea ce pot face telefoanele din ziua de azi.

Probabil că pentru mine, ca blogger, cele mai importante lucruri la care am să mă uit este să mă pot conecta la rețelele mele preferate, să fac poze decente sau un film acceptabil. La memoria de 16GB clar că un telefon în genul este numai bun să îmi stocheze programele importante ce le țin pe un stick USB sau un DVD în perioada aceasta.

Un lucru pe care l-am observat citind un review de la Go4IT este faptul că are sistemul de operare Mee Go, care va primi support temporar. Deci nu tu update-uri când o să îți fie lumea mai dragă.

La un preț minim de 2400 de lei cred că plătești firma, așa cum știm cu toții când vine vorba de Nokia. Da, telefoanele Nokia pe care le-am avut și-au meritat banii, deși găsesc acum smartphoneuri care fac poate mai mult la prețuri mai mici (Galaxy S II – de exemplu).

Totuși, nu vreau să ratez ocazia de a pune mâna împreună cu alți fericiți din Brașov pe telefonul Nokia N9, când va sosi joi, la ora 18:00, la Hotel Kolping, Str. Petofi Sandor, Nr. 27, Sala Transilvania (aici locația).

Bine că mi-a atras atenția Bloghiță că cei de la Mobilissimo au făcut un anunț pentru toți cei pasionați de tech. Așa m-am înscris și eu printr-un tweet la @NokiaRomania pentru întâlnirea cu telefonul. Sunt chiar curios.

Se pare că N9 încă face excursii în țară în București (19 octombrie, Hotel Howard Johnson, Calea Dorobanți 5-7, Sala Nevada – ora 18:00) și Timișoara (21 octombrie, Hotel NH, J.H. Pestalozzi 1A, Sala Madrid – ora 18:00). Sari și tu cu un tweet către @NokiaRomania și poate reușești de vezi telefonul de aproape. Cu cine din Brașov mă văd la prezentare?

5 răspunsuri la “Merg să testez Nokia N9 în Brașov, la Hotel Kolping”

Eu sincer sunt mai atrasa de Nokia E6… e mai office… iar pretul de pornire l-am vazut de 1700 lei la Vodafone.

Nu cred ca m-as avanta la mai mult de 1500 de lei, daca e sa imi schimb telefonul. Asta nu inseamna ca nu imi sta gandul la ceva mai tare 😀

Sunt doua tipuri de telefoane: „nokia”si „restul”.
Asa a fost si pt mine pana acum, insa zilele astea, am parasit bransa, tocmai am capturat un motorola fire si un sony xperia x10 mini. Peripetiile nu au lipsit, dar astea la o bere ti le povestesc:p

Bun, stim unde dam unul de altul 😀 O sa imi schimb si eu telefonul cat de curand.