Categorii
Arhiva Optimism

Târgul de voluntariat Brașov, ediția I

targ-voluntatiat-brasov-octombrie-2011Claudia mi-a făcut cu ochiul zilele astea și mi-a zis că se face târg de voluntariat în Brașov, în perioada 15 – 16 octombrie. Multe se mai petrec în Brașov în perioada asta.

Băieții de la Plini de idei au lansat anunțul de curând:

Te așteptăm în 15 octombrie, între orele 11-15 la Muzeul Casa Mureșenilor din Brașov, la prima ediție a Târgului de voluntariat Brașov, eveniment care promovează voluntariatul și îți oferă posibilitatea de a cunoaște organizațiile neguvernamentale și instituțiile care lucrează cu voluntari, de a afla mai multe despre proiectele lor și de a te înscrie ca voluntar pentru cauza ta preferată.

Într-un anumit sens și eu sunt voluntar, dar în grădinița noastră. În afară de experiență, ca voluntar te alegi cu prieteni, faci un lucru frumos ajutând pe cei din jur și ai ocazia să participi la diferite evenimente. Suma beneficiilor este mai mare decât un salariu.

Până în momentul de față sunt 13 organizații care vor sa recruteze voluntari: Hospice Casa Speranței, Asociația pentru Parteneriat Comunitar, Rotaract Kronstadt, FAST Săcele, Caritas, Fundația Rafael Codlea, Agenția Națională Anti-drog, SCUT, Asociația Colors, Rețeaua CAN, Asociația Iubesc Brașovul, Muzeul Casa Mureșenilor, International Award for Young People. Destui care au nevoie de ajutor, dar care ajută la rândul lor.

The city needs you. Dacă ai ceva timp și vrei să faci ceva util nu uita să treci pe la Casa Mureșenilor și să dai o mână de ajutor. Pentru cei ce vor să pună umărul este un formular aici care așteaptă să fie completat. Îi poți găsi pe băieți și pe Facebook.