Categorii
Arhiva Infografice

Infografic interactiv – cum funcționează automobilele hibride

infografic-interactiv-cum-functioneaza-masinile-hibride-HEVNu că mulți dintre noi nu am ști ce sunt acelea automobile hibride sau cum funcționează, dar sunt mare fan al infograficelor. Mai ales al celor interactive, cum este cel de mai jos.

Băieții de la awesome.good.is și Column Five, împreună cu Kia Motors, ne ajută să înșelegem mai bine ce este un HEV: un vehicul hibrid electric, care are un motor clasic și unul electric. Un lucru bun ce îl au acetse mașini este acela că au și un acumulator care se încarcă cu ajutorul motorului claisc sau când se fac frânări.

Kia se mândrește cu Optima Hybrid, care costă pe la 25 000 de dolari. Oricât de utile și de interesante sunt asemenea vehicule ele sunt totuți puțin cam scumpe pentru gusturile celor de azi. De obicei prețurile scad odată cu creșterea ofertei. De obicei oamenii așteaptă să scadă prețurile ca să cumpere. De obicei e un cerc vicios și cineva trebuie să cedeze.

Ca oriunde în lume, cu toate că o tehnologie este de apreciat, tot Zeul Valută este cel care dictează succesul. Clic pe imaginea de mai jos să uităm de micile politici economice și să admirăm, pe scurt, infograficul interactiv.
infografic-interactiv-cum-functioneaza-masinile-hibride-HEV

Un răspuns la “Infografic interactiv – cum funcționează automobilele hibride”