Categorii
Arhiva Optimism

Surpriză de la hostingul meu preferat : Blogger Brain [hosting]

brainhost-gazduire-blogger-brain-hosting-ieftin-performantAcest articol este sponsorizat de compania mea preferată de hosting: Brainhost. Și nu degeaba îi laud pentru că am văzut cum este să ai hosting bun și să ai încrederea că site-ul îți este în picioare 100% din timp. I-am lăudat și pentru că au prețuri accesibile pornind de la 1€ pe lună și ajungând la 7,25€, cât dau eu 😀

De ce am contul cel mai scump? Pentru că blogul îmi este foarte important și nu îmi place să umblu cu jumătăți de măsură. Sincer, chiar îmi pare că plătesc și așa destul de ieftin.

Pentru cei ce vin de la hosting prost, cum este cel de la Go Daddy, cred că zic adevărul când spun că aici nu duci grija că ți se încarcă site-ul în două minute. În mai puțin de trei secunde blogul meu ajunge peste tot. Asta spune ceva despre Brainhost, mai ales că am o mulțime de pluginuri instalate.

De curând am văzut două lucruri faine la ei: Blogger Brain și conturile demo.

Blogger Brain este un cont special dedicat bloggerilor. Da, este unul dintre puținele conturi dedicate bloggerilor și care are câteva facilități faine:

  • 1 GB Spatiu
  • Trafic Nelimitat
  • 5 Baze de Date
  • 1 Cont Email
  • 5 Conturi FTP
  • 10 Subdomenii
  • IP Dedicat: DA

Și astea le ai la numai 0.83€ pe lună. Spațiul de 1GB îți poate ajunge liniștit mai bine de un an, dacă nu folosești multe poze. Eu am ajuns deja la aproape 1GB. Când vine vorba de un host bun te uiți la câteva lucruri: ce spațiu îți oferă, cât trafic este permis, dacă îți servește paginile repede, suportul tehnic și eventual baze de date și subdomenii, dacă faci căteva lucruri mai speciale.

La toate cele pomenite mai sus Brainhost este pe locul 1 pentru mine. Dacă ești blogger și chiar nu vrei acel cont Blogger Brain, poți alege contul demo, care este gratuit pentru o lună, dar îți dă posibilitatea să vezi cum este serviciul. Îi felicit pentru inițiativa asta 😀

Sper că te-am făcut curios și te invit să vezi ce este acela host bun și accesibil de la Brainhost. Așadar, care ești blogger și vrei să pui mâna pe un host bun?

11 răspunsuri la “Surpriză de la hostingul meu preferat : Blogger Brain [hosting]”

IN curand ma gandesc si eu sa imi cumpar altceva. Pana acum HostGater mi-a sarit in ochi, o sa iau in considerare si asta a tau … vedem ce-o iesii 🙂

Pai, ia vezi cum ne impartim creierele 😛

Perfect 😀 E bine sa stii ca ai alternative 😀

Manuel iti multumesc pentru sustinere 🙂 Urmeaza si alte surprize placute si continuam sa imbunatatim serviciile cat mai mult.

Perfect. Sa ma tii la curent 😀

E prima oara cand aud de compania asta, probabil o sa ii testez si eu cu un site micut, la mine este important suportul pe care il ofera mai ales pentru site-urile mai mari cum este cel din semnatura

Suportul poate fi prin ticket, messenger, telefon. Deci, nu suportul este o problema 🙂
Spune-mi cati unici ai pe zi la site-ul acela din semnatura.