Categorii
Arhiva Blogging

Particip la Webstock – conferința social media a anului 2011

participare-webstock-23-septembrie-2011-bucuresti-onlineWebstock, cea mai importantă conferință anuală a social media, are loc pe 23 septembrie 2011 la JW Marriott Grand Hotel, București. Scopul acesteia este de a aduce în față cele mai eficiente instrumente, strategii de promovare și oportunități din zona digitală, social media, advertising și internet.

Așa cum am spus mai demult, din când în când este bine să participi la asemenea evenimente pentru că ai șansa să înveți lucruri noi, să cunoști oameni din industrie și să vezi unde te situezi în planul de ansamblu. Ce-i drept, eram în dubii când am avut ultima ședință a Social Media Brașov, dar Bloghiță și Nico m-au convins că este locul unde trebuie să fiu pe 23 septembrie.

Bogdan (pune și tu sigla smbrașov pe blogul tău) a făcut ceva bun dacă i-a impresionat pe cei de la Evensys, organizatorul Webstock, de vreme ce este ambasador la Webstock. Bravo, măi!

În mod sigur mă văd acolo cu oameni peste care am mai dat de-a lungul timpului și abia aștept să îl mai prind la o bere pe ‘Mnealui. Webstock este un eveniment de o zi împărțit în Webstock Conferences, conferința propriu-zisă, și Webstock Awards, competiția proiectelor creative din zona social media. Află chiar de la Manafu (CEO&Owner@Evensys) ceva mai multe detalii legate de Webstock 2011.

Participarea se face doar pe bază de invitație care trebuie cerută aici. Locurile sunt limitate așa că trebuie să te grăbești. Dacă ai un proiect pe care vrei să îl incluzi în competiție, atunci intră aici. Hai și tu!

Webstock are ca sponsor principal Vodafone și mai poate fi găsit pe Facebook și Twitter. Cu cine mă văd acolo?

10 răspunsuri la “Particip la Webstock – conferința social media a anului 2011”

Inscrie-te si anunta-ne cand primest mailul de confirmare 😀

hm…. vad ca daca ai blog despre online si esti activ in social media, poti deveni ambasador si poti participa gratuit si poti sa si inviti 2 pers… o sa ma pregatesc pt la anu.. acu m-a prins putin cam incurcat cu altele, dar la anu o sa-mi fac timp special pt asta:D

Sa stii ca nu m-am informat cu ese treaba cu ambasadorii la Webstock, dar porobabil ca nici nu m-a interesat sa aflu. Prefer sa stau putin deoparte si sa invat 😀

La Webstock n-am sa particip insa abia astept sa ne mai spunem una, alta, asa cum e obiceiul, la o bere.

Stii ca scriu de innebunesc. ai vazut si la partea cu Internet Festival :)))

Ma batea si pe mine gandul sa vin, dar voi fi departe de Bucuresti in acea perioada.

Astept detalii. Bafta