Categorii
Arhiva Infografice

Tehnologia ne-a cucerit – conectivitatea in viața noastră [infografic]

Declar ca început războiul mașinilor. De fapt, pot spune că deja am fost cuceriți de tehnologie motiv pentru care rog Skynet să nu mai creeze roboți ca să ne vâneze. Ne vom termina singuri 😀 Infograficul făcut de OnlineSchools.org m-a pus chiar foarte mult pe gânduri. Petrec perioade nesimțit de mari lângă calculator. Și, când nu sunt la calculator, sunt la laptop. Se poate așa afacere?

E interesant de văzut că o treime dintre utlizatorii de smartphone intră pe aplicații înainte de a se da jos din pat. Rivi a recunoscut, mai demult, că face la fel. Jumătate dintre oameni, printre care și eu, urmăresc știrile pe PC. Aici trebuie făcută o precizare: decât să urmăresc emisiunile de doi bani pe care le găsesc pe toate canalele merg direct la știrile și emisiunile preferate pe internet. Mai avem destul de mult până să ajungem și în România cord-cutters.

Îmi place cum stăm la nivelul cercetare: 51% dintre oameni fac cercetări online. Comod și, uneori, periculos. Să mai zic că este deja o modă să stai pe Facebook și alte rețele când ești la muncă? Unii chiar au timp să intre pe site-rui care cer numai un dolar. Of, of, măi, măi.

Iată și un lucru pe care l-am făcut și eu: am omul lângă mine, dar îi tirmit un răspuns pe Twitter, pentru că tot acolo mă întrebase ceva, și apoi îi zic și direct. Jumătate din cei ce au smartphone-uri fac așa. Nu am smartphone, dar pot trimite sms către Twitter. Still counts 😀 Mai multe detalii le găsești în imaginea de mai jos.

Skynet, we surrender.

Created by: OnlineSchools.org

9 răspunsuri la “Tehnologia ne-a cucerit – conectivitatea in viața noastră [infografic]”

la servici, 3% watch p0rn LOL 😀 norocum meu ca n-am smartphone, asa ca nu-s tentat sa ma joc cu telefonu nici cand ma scol, nici cand ma culc:D 40% folosesc telefonul mobil la toaleta… oare ce posteaza pe twitter in momentul respectiv? 🙂 foarte tare infograficul

Parca era un infografic care spunea ce statusuri pun oamenii pe diferite retele. Sigur ca, daca e la toaleta, pune vorbe intelepte 😀

Eu incerc sa-mi delimitez cat mai clar offline de online si ma destind doar in offline fara de online.

Tre sa ajung si eu la eprformanta asta. si munca si distractia is pe net :))

Este buna si tehnologia asta, insa cred ca incepe sa ne influenteze viata in sens negativ (in timp cred ca o sa ajungem niste legume, conectati la nu stiu ce aparate). Avem nevoie si de natura, de viata reala.

Avem nevoie si de una, si de alta 😀