Categorii
Arhiva Locuri pe net

Text Image Generator : arta la un clic distanță

manu-text-iamgeProbabil că îți aduci aminte de portretele scrise la lui John Sokol. El face portrete scriind texte spuse de subiecții portretelor. Clic pe linkul de dinainte să vezi mai bine despre ce este vorba.

De curând Text-Image Generator face același lucru, dar la un nivel mai mic, în sensul că nu srie textele haotic, dar efectul este garantat. Poți alege între texte monocrome sau policolor. Arta digitală ia forme tot mai interesante din ce văd eu :d

Ca să ai o măiestrie de portret format din cuvintele tale nu trebuie decât să încarci o poză pe site și apoi să scrii (sau copy&paste) un text ce îți aparține și obții o operă de artă. Ai șansa să alegi mărimea textului, dacă vrei ca portretul să fie cât mai exact.

Mai jos poți vedea ce portret frumos mi-a realizat folosind textul din Libertate. Nișă. Succes.. Clic pe imaginea mea de mai jos ca să intri pe site. Via [Presurfer].
manu-text-iamge

Cum a ieșit imaginea ta?

6 răspunsuri la “Text Image Generator : arta la un clic distanță”

interesant… se vede putin ciudat cu albul ala generat de el, mai ales la fata, ceea ce face putin dificil de recunoscut persoana in cauza… oricum, ideea e f tare, dar si mai tare mi se pare tipul ala de care ziceai intr-un articol anterior, John Sokol. Ala e mai tare decat softul asta 🙂

E posibil sa fi luat ideea de acolo, dar totusi prorgamelul face treaba frumoasa. +1 de la mine 😀

Exista mult mai multe, dar e greu de dat de ele!

Cum ar fi sa scrii pe blog folosind aceasta tehnica? Sa citesti textul ce formeaza imaginea 🙂

Cred ca am deveni epileptici multi dintre noi :))