Categorii
Arhiva Optimism

Prima amintire [leapșă]

miruna-siminel-blog-siblondelegandescFace ce face Copila Blondă că îmi aruncă sarcini foarte grele pe umeri 😀 Probabil că știe că nu țin minte bine lucrurile de vreme ce mi-a trimis o leapșă cu prima amintire pe care o am.

Mai am lepșe de care nu m-am achitat încă. Asta se întâmplă când ai destule pe cap 😀 (asta da scuză).

Pe scurt, Miruna zice că prima amintire e cu ea în brațele tatălui ei. Și apoi povestește în stilul ei o sumedenie de lucruri. I-am zis la un moment dat că nu mă pot pune cu drăgălășenia ei. Probabil că nu ne vom întâlni în persoană niciodată, dar tot rămân la apelativul de dinainte 😛

Așadar, prima mea amintire e de la creșa din Sfântu-Gheorghe, Covasna, lângă care era fabrica de țigări Carpați. Cred că recunosc mirosul de la 1 kiloemtru deși nu sunt fumător. Știi cum e la creșă: kids doind kids stuff. Nu îmi place să povestesc prea multe despre mine așa că zic că a fost o perioadă faină 😀

Mersi Miruna de leapșă și întreb și eu la rândul meu: care a fost prima ta amintire? Leapșa este al liber să o ia cine vrea. Sigur sunt printre cititoarele mele bloggerițe care abia așteaptă să povestească despre asta. Spor la scris, pe blog sau în comentarii aici!

6 răspunsuri la “Prima amintire [leapșă]”

prima mea amintire e de pe la 4-5 ani, nu stiu exact cat aveam, eram la Poarta la 2 pasi de Petrosani si ne-am strans de-a lungul soselei sa-l vedem pe Ceausescu cum trece, si tot de atunci imi aduc aminte prntre altele ca faceam colectie de pachete de tigari, goale bineinteles, aveam pachet de Luna, Plugar si nu sut foarte sigur daca nu aveam si de Kent. toate astea se intamplau prin 71-72 ca sa fixam si perioada de timp )))

Ohoo, si nu faceai roboti din pachetele alea? Cred ca erau totusi vremuri relativ ok, mai ales pentru copii 😀

Te cred. Si mie imi este rgeu sa tin minte :))

Prima amintire se bazeaza pe povestirile parintilor. Habar n-am daca e adevarata 🙂

🙂 asta e buna. important e sa crezi in ea 😀