Categorii
Arhiva Optimism

Big Bang Big Boom – film stop-motion cu istoria Universului

blu-big-bang-big-boom-anitmaite-stop-motion-film-vimeoBig Bang Big Boom este o animație stop-motion făcută de artistul BLU. El călătorește mult prin lume timp în care se ocupă de animații din desene pe hârtie și din pictură pe clădiri.

Filmul de mai jos l-a creat între aprilie 2008 și iulie 2010 în mai multe locații printre care Argentina și Uruguay. A trebuit să caut ceva timp informațiile acestea pe blogul lui, de veme ce nu erau toate la un loc, dar a meritat să văd și alte lucruri făcute de el. Are și un DVD de vânzare cu filmele făcute de el.

În filmul de mai jos vei vedea istoria Universului desenată pe clădiri de peste tot din lume. Munca a fost enormă și nu pot decât să apreciez dedicarea artistului. Admiră și tu animația de mai jos și apoi răspunde la întrebarea: vom ajunge și noi așa cum se arată în film? Via [Geeksaresexy].

BIG BANG BIG BOOM – the new wall-painted animation by BLU from blu on Vimeo.

9 răspunsuri la “Big Bang Big Boom – film stop-motion cu istoria Universului”

inteleg sa faci reclama , dar foloseste un nume de om si participa la dialog. last warning! Mersi.

Haha, e foarte funny! 😀
Tare ma intreb cum e posibil sa creezi o reactie in lant doar din efecte speciale; insa se pare ca raspunsul a fost gasit de ceva timp…
Fain de tot!

Ma bucur ca iti place. Cel mai interesant la filmul asta e ca nu au fost efecte speciale. Doar desene si sincronizare 😀

Big Bang Big Boom – film stop-motion cu istoria Universului – Obisnuit-eu…

„Big Bang Big Boom este o animație stop-motion făcută de artistul BLU. El călătorește mult prin lume timp în care se ocupă de animații din desene pe hârtie și din pictură pe clădiri.” – foarte tare!…

Nu ti-au placut? Din cat vad eu ca a lucrat omul pot zice ca este incredibil ce a facut. 😀

Ba da 🙂 E ceva deosebit. Nu am mai vazut. Si munca multa, si talent tot