Categorii
Arhiva Optimism

Happy Birthday Mashable!

ok-go-pilobolus-all-is-not-lost-site-interactivAbia ce am aflat că pe 27 iulie este sărbătoare mare la Mashable. Știu, vin cu câteva minute mai târziu după ziua de naștere a acestui proiect fenomenal numit Mashable. Pentru cei ce nu știu acesta este unul dintre cele mai respectate bloguri de tehnologie și social media din lume.

Este în reader încă de anul trecut de când am început bloggingul și găsesc acolo în fiecare zi știri foarte interesante. Ei sunt mereu în pas cu trendurile motiv pentru care îi citez ca sursă în unele dintre cele mai faine articole de pe acest blog.

Chiar ieri au publicat un articol despre Ok Go și Pilobolus care au făcut o nouă ispravă interactivă: videoclipul All is not lost în care îți poți scrie mesajul la început și apoi îl vei vedea la final frumos realizat, ca și parte a videoclipului. Genial. Îmi place modul în care au știut ei să se joace cu HTML5 și cu Google Chrome.

Experiența poate fi trăită pe site-ul dedicat, dar este obligatoriu să folosești Google Chrome. Și acum, de vreme ce sunt prea departe să le fac un tort, mă folosesc de această aplicație interactivă să urez Mashhable un călduros La Mulți Ani! Clic pe imaginea de mai jos ca să vezi ce frumos arată mesajul.

Pentru cei ce nu își dau seama din prima, mesajul este format din tălpile dansatorilor. Trebuie să vezi videoclipul de la început ca să îl savurezi așa cum se cuvine. Via [Mashable].
happy-birthday-mashable

2 răspunsuri la “Happy Birthday Mashable!”

lma lma, eu folosesc Mashable … si din pct meu de vedere le da clasa celor de la yahoo si google news.
ADOR Mashable !

Eu am si cont de la ei. Mai comentez uneori, ba chiar am si cateva insgne. Sunt fan sau nu?